Anasayfa
Doktorlar Bu Strese Dayanamaz
Perşembe, 14 Şubat 2008
OKUNMA SAYISI : 470
 İlimiz Devlet Hastanelerinde görev yapan Doktorların Psikolojileri bozulmadanda öteye geçmiş durumda.
 Günü birlik en az yüz hastaya bakmak zorunda kalan Doktorlar belli ritimden sonra konuşma ve teşhis koyma zorluğu içinde ne yazdığını dahi bilememektedirler.
 Muayene olma şansı olmadan neyin var, veya şikayetin ne demekten başka birşey yapamayan zavallı doktorlar, gerçek görevlerini yapamıyorlar.
 Gerçekten ciddi hastalığı olan hastalar ise sadece yüzeysel bir tedavi görmektedirler.
 Zaruri ihtiyacı olan bir çok vatandaş tedavi olmadan geri döndüklerini ve bir çok kişinin de il dışındaki özel hastanelere gittiklerini görmekteyiz.
 Muayene, ilaç bedava olduğu için günü birlik yüzlerce kişinin hasta olarak Hastahane ve sağlık ocakları kapılarına koştuğunu gördükçe acaba Iğdır’da gerçekten bu kadar hasta varsa demek ki Iğdır’ın yarıdan fazlası hasta veya bir o kadarıda hastalık hastasını düşünürsek Iğdır’ımızda sağlam adam yok demektir.
 Rahat teşhis koyamadıkları için en kısa yol, Erzurum’a sevk edilen hastayı götürmek için araç devreye giriyor ve o güzelim ambülanslar nerdeyse hurdaya döndü.
 Unutulmaması gereken büyük sıkıntı ise Erzurum’a gidene kadar yolda hayatını kaybedenleri de unutmamak gerekir. O Fuzuli bir biçimde servislerin önünü ve koridorları tıka basa dolduran hastalık hastalarının yüzünden hep bunlar yaşanmaktadır.
 Maalesef bunların yığılması olmazsa işler daha rahat bir biçimde rayına oturur.
 Bu yığılmalar; Başta Doktorlar olmak üzere hastahanede çalışan tüm personel psikoloji bozukluğu yaşıyorlar, duyguları, düşünceleri değişmiş, tedavi olsun, hizmet olsun müdahale ve hizmet akışı zorluğu içinde olduklarını herkes görebiliyor.
 Bir gün hastahaneye gidipte nefret ederek döndüğümüze  göre Doktorların, Hemşirelerin ve diğer görevlilerin neler çektiğini varın sizler yorumlayın artık.... 
Yorum (1)add
...: ...
Ne zavallı ne zavallı! Doktorlar gibi biz de zavallı olsak!smilies/smiley.gif
1

Şubat 14, 2008
Yorum yazın

Kayıtlı üye değilsiniz. yorum yapmak için üye olmalısınız.Yorum sorumluluğu size ait olacaktır.


busy
 

Anket

AKP'den Kimin aday olmasını istersiniz ?

Hava Durumu

Iğdır Resim Galerisi

Iğdır Haritası

Güzel Sözler

 Atatürk Diyor ki:
Egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.
 BuGün:
Bazı insanlar kafalarıyla hissederler ve kalpleriyle düşünürler.
 BuDakika:
Sabahleyin kaybedeceğin bir saatin bütün gün zararını çekersin.