Anasayfa
IĞDIR`DA DİLENCİ OPERASYONU...
Pazartesi, 18 Şubat 2008
OKUNMA SAYISI : 311
  Iğdır Belediyesi  zabıta ekipleri dilencilik yapanlara izin vermiyor.
Iğdır Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Çöllü, yaptığı açıklamada, vatandaşların, dini ve merhamet duygularını istismar edenlere karşı yoğun bir çaba içinde olduklarını belirterek, zabıta ekiplerinin il genelinde dilencilere karşı operasyon düzenlediğini söyledi.
Dilencilik yapanların genellikle çevre il ve ilçelerden geldiklerini çoğunluğun küçük kız çocuğu olduğunu ifade eden Çöllü, bu durumdan rahatsız olduklarını bildirdi.
Vatandaşlardan dilencilere para vermemelerini isteyen Çöllü, “Vatandaş larımızın yardımlarını tanımadıkları bu dilencilere yapmak yerine çevrelerinde bizzat tanıdıkları ve durumlarını yakından bildikleri yaşlı, hasta şahıslara yapmalarının daha doğru olacağına inanıyo ruz`` dedi.
Iğdır Belediye Zabıta müdürlüğü 2 gün içinde 13 dilenciyi yakalayarak haklarında işlem yapıp il dışından gelenleri geldikleri yere gönderdi.
Yorum (0)add
Yorum yazın

Kayıtlı üye değilsiniz. yorum yapmak için üye olmalısınız.Yorum sorumluluğu size ait olacaktır.


busy
 

Anketler

Ermenistan Kapısı Açılsınmı?
 

Hava Durumu

Iğdır Resim Galerisi

Iğdır Haritası

Güzel Sözler

 Atatürk Diyor ki:
Türk milleti istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
 BuGün:
Benim için yaşlı olmak, kendi yaşımdan onbeş yaş daha büyük olmaktır.
 BuDakika:
Akıllı bir kimse, düşmanından da akıl öğrenmeyi ihmal etmez.