Anasayfa arrow İletişim
AK PARTİ İL DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
Cumartesi, 17 Mayıs 2008
OKUNMA SAYISI : 551
  HERKES YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK MERAKI İÇİNDE.  Ak Parti Iğdır İl Teşkilatı mayıs ayı İl danışma toplantısını yaptı.
Parti binasında yapılan toplantıya Ak Parti Genel merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Agah Kafkas, Bölge Koordinatörü Mahmut Göksu, Iğdır'dan sorumlu danışma koordinatörü Van milletvekili İkram Dinçer ve Partililer katıldılar.  Toplantıda konuşan Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Agah Kafkas, "Ak parti bu ülkenin birlik beraberliğinin harcıdır. Biz ne sağcıyız, ne solcu sadece halkın partisiyiz. İl başkanı arkadaşımız istifa etmiştir. Burada sizin önerileriniz doğrultusunda bir başkan seçeceğiz. Biz Türkiye'nin çağdaş, sosyal olan tek halkın partisiyiz. Türkiye'nin makus talihini yenmek için ortaya çıkan siyaseti temize çeken kişileriz. Beş sene önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye çok farklıdır. Ak Parti hareketi büyük bir halk hareketidir. İki kişiden birinin oyunu almış ülkenin bölünmez bütünlüğünü teminatı olan bir partiyiz." dedi.
 Bir takımı şampi yon yapmak zordur; şampiyonu şampiyon tutmak zor iştir. Bizim partimizi şampiyon tutmak zorunluluğumuz vardır diyen Kafkas, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bizim liderimiz Tayip Erdoğan, bugün hem Türkiye'de, Azerbaycan'da, Özbe kistan'da, Kırgızistan'da halkın gönlünde taht kurmuş bir liderdir. O hem İslam aleminde tanınan sevilen bir liderdir. Düşünün daha beş yıl öncesine kadar Yunanlıların düşman bildikleri bir devlet ve millettik şimdi ise lide rimiz sayesinde düşmanlıklar bitmiş, dostluk başlamıştır. Türkiye'yi Atatürk'ün dediği muasır medeniyetler seviyesine en çok yaklaştıran tek parti biziz çünkü sosyal ve çağdaş devleti biz kuruyoruz, unutmayın Ak Parti Türk siyasetinin temize çekilmiş şeklidir bizler yemeyiz yedirme yiz yiyeninde burnundan fitil fitil getiririz. Türkiye sınırlarında yapılacak her türlü seçimde varız. Hedefimiz muhtarlık, belediye başkanlığı, il genel meclisi gibi tüm alanlarda kazanmaktır bunun için çok çalışacağız herkesi partimize davet edip kucaklayacağız." dedi.
 Daha sonra diğer partililerin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
Yorum (1)add
bahtiyar: ...
iyi de sayın başkan öncelikle siz bir defa halkın bütünlüğünden bahsederken bir kesimi atıp diğer bir kesimi kucaklama politikası nedir acaba?siz gerçekten sözünüzün eriyseniz neden seçimlerde ığdırda 2 aday göstrirken her ikisi aşiretten gösterildi.samimi iseniz neden adaylardan birisi azeri olmdı yada edilmedi.sonra bütünlük ve hizmetten bahseden sizler çalışan insanları işinden edip yiyici insanları iş başına getirmediğinizi nasıl ispat edebilirsiniz?gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan insanları a ile b yi birbirinden ayrıt edemeyen bir kaç insanın sözüyle görevinden eden siz değilmisiniz
ki bu söz sahibi olanlar ve sizin yanınızda itibar sahibi olanlardaın da bu uygulamaları sizlerden talep etmesinin tamemen şövenist düşüncelere dayandığını bilmek içinde kahin yada filozof olmaya gerk yoktur.bunca insanın yerleri değiştirildi giden hep azeri ve gelen hep kürt budamı sizin parti olarak hiç dikkatinizi çekmedi?ah zavallılar siz burdaki tyeşkilatınızın sizin partinize hizmet ettiğini saf saf düşünüyorken onların el altından sizin adınızla dehapa hizmet etiklerinin nasılda farkında değilsiniz ben hayret ediyorum.sizin teşkilatınız isteseydi her iki millet vekilide ak partiden olurdu ama öyle bir düzen kurdularki birini ak parti birinide dehap olarak paylaştılar ve bu düzeni yürütende kandi partinizin burdaki teşkilatı oldu.
1

Mayıs 17, 2008
Yorum yazın

Kayıtlı üye değilsiniz. yorum yapmak için üye olmalısınız.Yorum sorumluluğu size ait olacaktır.


busy
 

Hava Durumu

Iğdır Resim Galerisi

Iğdır Haritası

Güzel Sözler

 Atatürk Diyor ki:
Türk ordusu; dünyanın hiç bir ordusunda seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir.
 BuGün:
Kendimi yalnız bırakmamak için bütün gece aynanın karsısında oturdum.
 BuDakika:
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil...