Anasayfa arrow İletişim
EBE VE HEMŞİRELERE YEMEK
Cumartesi, 17 Mayıs 2008
OKUNMA SAYISI : 385
 Karakoyunlu İlçesi Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş ve  Ak parti  ilçe başkanı Zafer Temiz Hemşireler Günü nedeniyle Karakoyunlu ilçesinde görevli Doktor, Ebe ve Hemşirelerin gününü kutlayarak Salon Asya Lokantasında  yemek verdi. 
  Başkan Deliktaş yaptığı konuşmada; "Hemşirelerin bu önemli günlerinde yanlarında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını” söyledi.
 Hemşirelerin çok kutsal bir vazife yaptıklarını belirten Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş  bu tür sosyal aktivitelere çok önem veriyoruz. Hemşireler, hastanelerin vazgeçilmez elemanlarıdır. Bu önemli günde yanlarında olduğumuzu ifade etmek için buradayız. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.
Yorum (0)add
Yorum yazın

Kayıtlı üye değilsiniz. yorum yapmak için üye olmalısınız.Yorum sorumluluğu size ait olacaktır.


busy
 

Hava Durumu

Iğdır Resim Galerisi

Iğdır Haritası

Güzel Sözler

 Atatürk Diyor ki:
Ordumuz, Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir.
 BuGün:
Öyle kaba insanlar vardır ki ayı onların yanında centilmen sayılır.
 BuDakika:
Hırs, bir sandalın yelkenini şişiren rüzgara benzer; fazlası gemiyi batırır, azı da gemiyi olduğu yerde tutar.