Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Iğdır İl Müdürü Özgür Turhan görevine başladı

Tarih : 2012-08-14 / Kategori : Genel Haber

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Iğdır  İl Müdürü Özgür Turhan görevine başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Iğdır İl Müdürlüğüne müdür yardımcısı Özgür Turhan atandı.

Yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Iğdır İl Müdür yardımcılığı görevini sürdürürken boşalan  Müdürlük görevine atanarak çalışmalarına başladı.
Müdür Özgür Tuhran, daha önce öğretmenlik ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Iğdır İl Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirterek, “Müdürlük görevini en iyi şekilde yaparak Iğdır halkına hizmet edeceğim. Halfeli mahallesinde bulunan  eski Karaağaç karakol binasını restore ederek hizmet binası yapacağız yeni binamızda vatandaşa daha çok hizmet vereceğiz. En büyük hedefimiz Kadın sığınma evi yapmak bahçe içinde müstakil 3 katlı ev arıyoruz şartları taşıyan evi olan vatandaşlarımız müdürlüğümüze müracaat edebilir” dedi.
Aslen Ispartalı olan Özgür Turhan yedi yıldır Iğdır’da çeşitli okullarda öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevinde bulunduğunu ifade ederek, gazetecilere yaptığı açıklamada; ’’yedi yıldır Iğdır’da görev yapmaktayım. Çeşitli okullarda öğretmenlik ve okul müdürlüğü görevinde bulundum. Son bir yıldır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Iğdır İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydim. Kuruluşumuzun, bir yardım kuruluşu olmasından ve sosyal yardımların bakanlığımız bünyesinde toplanmasından dolayı görevimin zor olduğu bilincindeyim, Iğdır’ın sosyo-ekonomik yapısını çok iyi biliyorum yöremiz için yeni hizmet modelleri geliştirerek sorunlarına çözüm üretebileceğime inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Cemal Servi 2014-02-16 23:18:30

    Iyi günler, Sayin Müdürüm Özgür Turhan,<br /><br /> Efendim 16.02.2014 Radikal Internet gazete”sinden okudugum ve <br />bilgilendigim bu Aile”lemize yardim etmenizi saygilrim ile Arz ederim.<br /> Haber Linki; <br />http://www.radikal.com.tr/fotogaleri/hayat/74_yasinda_temizlige_gidiyor_cunku-1176981<br /><br />HAYAT16.02.2014<br />74 yaşında temizliğe gidiyor çünkü...<br />Iğdır'da yaşayan 74 yaşındaki kadın, zihinsel engelli oğlu ve gelini ile 4 torununa apartmanlarda temizlikçilik yaparak bakmaya çalışıyor.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.