Muhtar Adayı Çağrı Keskin Hizmet Etmek İçin Adayım

Tarih : 2014-02-06 / Kategori : Genel Haber

Muhtar Adayı Çağrı Keskin Hizmet Etmek İçin Adayım

Bağlar mahallesi muhtar adayı Çağrı Keskin, “Muhtar olduğum taktirde hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağım.” dedi.
    Keskin; Saygıdeğer Bağlar Mahallesi Sakinleri...
    Ben Çağrı Keskin. Mart ayında yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde Bağlar Mahallesinden Muhtar adayıyım. Boyumu aşacak ve bir muhtarın yapamayacağı şeyleri sizlere vaat etmiyorum. Ama seçilmem halinde neler yapacağımı sizlere anlatmak istiyorum.
    Mahallenin bozulmuş yolları, akmayan suları, çalışmayan tıkanmış kanalizasyonu, yanmayan sokak lambalarını, kırılmış eksik sokak tabelalarını, kirlenmiş yollar ve alınmayan çöp sorunlarını yetkili kurumlara anında ileterek takibini yapmayı, Çocukların oyun alanlarını artırmak için belediye ile mahalle arasında köprü olmayı, Yaşlılar, engeliler, fakirler ile devlet ve hayırseverler arasında aracı olmayı,
    Mahalledeki sosyal yaşam bilincini artırmak için dayanışma kültürü oluşturmayı, Mahallenin asayiş ve güvenliğini sağlamak için mahalle sakinleri ile 7 gün 24 saat irtibat halinde olmayı,
    Sizi adresinizde bulamayanların size ulaştırmak istedikleri mektup, mahkeme kararı ve benzeri şeyleri size ulaştırmayı,
    Ve bu görevleri ve hizmetleri yapabilmek için kapısı sürekli açık muhtarlık binası ve sizin yüzünüze kapanmayacak bir telefonumun olacağını belirtmek isterim.
    Halka hizmetin hakka hizmet olduğu bilinci ile temiz, güvenli, sorunsuz, yeşil, insanca yaşanabilir bir Bağlar Mahallesi için oylarınıza talibim” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.