İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal Görevine Başladı

Tarih : 2014-02-20 / Kategori : Genel Haber

İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal Görevine Başladı

                      13.02.2014 tarih ve 28912 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Müşterek Kararname ile Iğdır İl Emniyet Müdürü olarak atanan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel BABAL 17/02/2014 tarihinde görevine başladı.
                        Iğdır eski Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ’ın merkeze alınmasının ardından Iğdır Emniyet Müdürlüğünde atanan Yüksel Babal, Iğdır’a gelerek göreve başladı.
                         Iğdır gibi stratejik önemi yüksek bir ile atandığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Babal, “Güzel ülkemizin en doğusunda yer alan Iğdır’a atandığım için çok mutluyum. İlk edindiğim izlenimlerime göre Iğdır çok güzel bir şehir. İnsanların sıcakkanlılığını da çok duydum. Görev yapacağım süre boyunca halkla iç içe dayanışma içerisinde görev yapacağım” dedi.
Polis Başmüfettişi iken Iğdır Emniyet Müdürlüğüne atanan Yüksel Babal, daha önce de 2009-2011 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
Yeni İl Emniyet Mdürünün Özgeçmişi:
                1.Sınıf Emniyet Müdürü olan Yüksel BABAL 1963 yılında Rize İlinde doğmuştur. 1986 yılında Polis Akademisinden mezun olmuştur. Ankara, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüklerinde, İnşaat Emlak, Trafik Eğitim ve Araştırma, Terörle Mücadele, Teftiş Kurulu Başkanlıklarında çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2009-2011 Yılları arasında Terörle Mücadele Daire Başkanlığı yapmıştır.
1995-1998 yılları arasında T.C. Portekiz Lizbon Büyükelçiliği, Suriye, Irak, Slovenya, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli görevlerde bulunmuştur.1995-1998 yılları arasında T.C. Portekiz Lizbon Büyükelçiliği, Suriye, Irak, Slovenya, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli görevlerde bulunmuştur.
13.02.2014 tarihli Kararname ile Iğdır İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.