IĞAED Başkanı Serdar Ünsal'dan Abd Tepki

Tarih : 2014-04-14 / Kategori : Genel Haber

IĞAED Başkanı  Serdar  Ünsal'dan Abd Tepki

            Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal,ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi, tarafından 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarını destekleyen bir karar tasarısını onaylamasına tepki gösterdi.

            Serdar Ünsal, ABD'nin Ermeniler tarafından uydurulmuş olan sözde soykırım yalanlarına inanarak bu konuyu senatoda onaylaması kabul edilemez bir olaydır. Her yıl bu tür yalananlara inanarak senato ve meclislerinde onay veren AB ve ABD Taşnak Ermenilerin etkisi altına girmektedir. Sağduyu sahibi AB ve ABD 'li vatandaşlar hükümetler Ermenilerin bu yalanlarına kanmamalı Türkiye ile ilişkilerini bozmamalıdır ."dedi. ABD 'nin binlerce Kızılderili'ye soykırım uyguladığı belirten Serdar Ünsal,ABD önce kendi geçmişi ile yüzleşmeli yaptığı katliamların hesabının vermelidir. Ondan sonra Sözde Soykırım yalanlarına bakmalıdır. Alınan bu karar Türkiye ABD dostluğuna bir darbedir. ABD'nin iki yüzlülüğü,sahte dostluğunun göstergesidir.Buda gösteriyor ki ABD'nin Ermeni yalanlarına inandığını gerçek dost olmadığı ve Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığıdır. Türkiye'yi 'Sözde Ermeni Soykırımı iddiaları ile köşeye sıkıştırmak isteyen ülkelerle karşılıklı çıkar ilişkisi içinde olan Ermenistan, dış politika hedefinin 'Sözde Ermeni Soykırımı' iddialarını Türk Devletine kabul ettirmek olarak belirlemiştir. ABD Ermeni yalanını kabul etmekle bizim sözde müttefikimiz ve sahte dostumuz olduğunu ortaya koymuştur.Asıl katliamı yapan Ermenilerdir.Bunun en büyük ispatı Iğdır ve çevresinde yaptıkları katliamlar ve canlı tanıklardır.Dün Iğdır'da atalarımız şehit edenlerin torunu bugün Azerbaycan'da Hocalı'da Karabağ'da katliam yapıyor.Gerçekler ortadayken sözde soykırım yalanları ile Türkiye suçlanıyor ABD buna alet oluyor.Böyle dostluk olmaz.Gerek Iğdır'da ve yurdumuzda gerekse Azerbaycan'da Ermeniler tarafından şehit edilen atalarımız ve kardeşlerimiz vatan uğruna şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyoruz.Unutmayınız ki, Bugün kü rahatlığımızı şehitlerimize borçluyuz."şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. kilic 2014-04-14 08:51:43

    baskani kutluyorum , dogurulari söylemis ., . abd veya ab bunlarin cikari neyse onu yapiyor bunlar icin ölenler veya ölümler önemli deyil,,,onlar ermeniyi gecmiste nasil kulanmissa simdide kulaniyor,,baskalarinida kulaniyor. kulanacakta ona karsi ne yapa biliriz onu düsünmek lazim ....

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası