Serdar Ünsal “Dün Hocalı Soykırımını Seyredenler Bugün Gazzeyi Seyrediyor”

Tarih : 2014-07-22 / Kategori : Genel Haber

Serdar Ünsal “Dün Hocalı Soykırımını Seyredenler Bugün Gazzeyi Seyrediyor”

                 Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal, “İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıyı kınayarak dün Ermenilerin Hocalı’da yaptığı soykırımı seyredenler bugün İsrail’in Gazze’de yaptıklarını seyrediyor” dedi.

                Batı ve Arap ülkelerinin çifte standart uyguladıklarını belirten Ünsal, ”Rus askerlerinin desteğini alan Ermeni askerleri 1992 yılında Hocalı’da masum silahsız insanları, çocukları öldürürken soykırım yaparken sesleri çıkmayan, kınama bile yapmayan Hür dünya ülkeleri ,aynı sessizliklerini koruyarak İsrail’in Gazze’de silahsız masum çocukların öldürülüşüne de seyirci kalıyorlar.

                Dün Hocalı da yapılan vahşetle bugün Gazze de yapılan vahşet aynıdır”dedi. Hür dünya Gazze’deki soykırıma dur demelidir diyen Iğdır Azerbaycan Evi Derneği Başkanı Serdar Ünsal şunları kaydetti: ”Batı haçlı zihniyeti ile olaylara bakıyor bazı Arap ülkeleri bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesi ile hareket edip Hocalı’da soykırıma uğrayan Müslüman Türk, Gazze’de uğrayan Müslüman olunca susan bir zihniyete sahipler ve bu zihniyet, insanlıktan, insan haklarından bahsedemez. Bir İsrail askeri öldü diye kınama mesajı yayınlayan zihniyet nedense Ermeniler tarafından Hocalı’da şehit edilen 600 Türk ve Gazze’de İsrail’in şehit ettiği 1000’e yakın Müslüman için kınam mesajı yayınlamaz kılını bile kıpırdatmaz. Özellikle petrol zengini Arap ülkelerinin tepkisiz kalması anlaşılır gibi değildir. Yoksa Gazze’de öldürülenler Müslüman mı değiller veya kendileri mi?”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası