Iğdır Pozitif Düşünce Derneği Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Tarih : 2014-07-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Pozitif Düşünce Derneği Belediye Başkanını Ziyaret Etti

                Iğdır Pozitif Düşünce Derneği Belediye Başkanı Murat Yikit’i ziyaret etti.  

               Dernek Başkanı Sözer Akyıldırım ve üyeleri, Başkan Murat Yikit’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

               Dernek Başkanı Sözer Akyıldırım, ”Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Iğdır’ımız için yapacağınız her türlü olumlu çalışmada yanınızdayız. Sivil toplum kuruluşu olarak Iğdır’ımızı layık olduğu yere getirmek, yaşanabilir düzenli bir şehir olmasını gerçekleştirmeniz için bize düşen görev neyse yapmaya hazırız.

              El birliği ile Iğdır’ı yaşanabilir örnek bir şehir yapmak için çalışalım.Öncelik çalışmanız çöp, su kanalizayon temizlik olsun, başarılar diliyoruz” dedi. Belediye Başkanı Murat Yikit’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Iğdır hepimizin, şehrimizi örnek bir şehir yapmak için kısıtlı imkânlarla çalışmalarımız sürdürüyoruz. Iğdır çok geniş bir alana yayılmıştır. Her yere kısıtlı imkânlarla hizmet götürmeye çalışıyoruz. Çöp konusunda belli saatlerde çöp dökme olayını getirdik vatandaşımız uyuyor. Uymayanlara cezai işlem yapacağız.İçme suyu sıkıntımız Ünlendi barajı ile çözülecek. Temeli atıldı. Kanalizasyon sorununu çözmek için çalışma yapıyoruz. Projemiz onaylandı. Iğdır’ın önemli sorunu hava kirliliğidir. Bunun için doğalgaz ihalesi yapıldı. Firma lisans almak için bekliyor. 2015 yılında çalışmaya başlayacak ve bir yıl içinde bitirecek. Iğdırlı 2015 yılı 11. Ayında doğalgaza kavuşmuş olacak.Bazı projelerimiz var bunları hayata geçirmek için çalışıyoruz. Iğdır’ımız hızla nüfusu artan, göç alan bir şehir buna göre projeler üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası