Iğdır Emniyetinden Sigara Kaçakcılarına Operasyon 9 Gözaltı

Tarih : 2014-07-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Emniyetinden Sigara Kaçakcılarına Operasyon 9 Gözaltı

                 Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri sigara kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen şebekeye operasyon yaptı.

                 Edinilen bilgiye göre, Iğdır ve çevresinde sigara kaçakçılığını yöneten kişilere yönelik uzun zamandan beri sürdürdükleri takip sonucunda bir minibüsü takip ederken, takip edildiğini fark eden zanlılar Hoşhaber köyü civarına kaçmaya başladılar.

                Aşağı Çarıkcı köyü civarında sıkıştırılan zanlılar teslim olmayarak köydeki taraftarlarıyla bir olup polise taş, sopa ve bıçakla saldırmasıyla kavga çıktı.100’e yakın sigara kaçakçısı ve köylülerin saldırısına uğrayan polisler havaya ateş açmasına rağmen dağılmayarak polise saldırması üzerine olay yerine giden Emniyet Müdürü Yüksel Babal ve takviye kuvvet kalabalığı dağıtarak sigara kaçakçıları ve olaya karışan 1 kadın 9 kişiyi gözaltına aldı. Çıkan kavgada 6 polis ve 7 saldırgan çeşitli yerlerinden yaralanarak Iğdır devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürerken Aşağı Çarıkçı köyünde polise saldıran diğer sanıkların tespit edilmesi için emniyet ve jandarma ekiplerinin çalışma yaptıkları belirtildi.Operasyon yapılan kişilerin Iğdır-Doğubayazıt –İran-Nahçıvan çevresinde sigara kaçakçılığını yönettikleri iddia edildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası