Iğdır Valisi Davut Haner’den Gazetecilere İftar Yemeği

Tarih : 2014-07-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Valisi Davut Haner’den Gazetecilere İftar Yemeği

                  Iğdır Valisi Davut Haner, Iğdır’da  görev yapan gazetecilere iftar yemeği verdi.

                  Iğdır Valisi’nin Polisevi’nde verdiği iftar yemeğine Iğdır Valisi Davut Haner, Vali yardımcısı Mevlüt Özmen, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Genel Meclis Üyesi Cabbar Şıktaş Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Deniz, Başkan yardımcısı Serdar Ünsal, Iğdır Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Melda Öztürk ve Iğdır’da görev yapan gazeteciler katıldı.

                    Ramazan ayının bereketini yaşadıklarını belirten Iğdır Valisi Davut Haner, "Bizlerin sesini duyurmada her zaman yanımızda olan gazetecilerle bir araya gelmek istedik. Hem Ramazan ayı dolayısıyla iftar yapıyoruz hem de bizlerin devamlı yanında olan gazeteci arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz.

                  Ben iftar davetine katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederim" dedi. Yemek sonrası gazetecilerin çeşitli sorularını cevaplandıran Iğdır Valisi Davut Haner, “Ermenistan sınır kapısının açılması söz konusu değil, açılması hükümetimizin belirttiği gibi işgal edilen topraklardan Ermenistan’ın çekilmesi şartına bağlı” şeklinde konuştu. Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Deniz’de basın adına İftar yemeğinden dolayı Vali Davut Haner’e teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.