Kamuoyu Ve Bm Sorumlu Davranmalıdır

Tarih : 2014-07-25 / Kategori : Genel Haber

Kamuoyu Ve Bm Sorumlu Davranmalıdır

                   Toplumuzun büyük üzüntü ve endişe ile takip ettiği Ortadoğu’daki katliamlar maalesef devam etmektedir.

                    Her geçen gün yeni bir kara parçası daha kana bulanmaktadır.

                 Medyada ve kamuoyunda kanıksanır duruma gelen bu vahşetlerin son bulması noktasında uluslararası kamuoyu ve Birleşmiş Milletlerin, Ramazan ayında bile Rojava ve Gazze’de meydan gelen insanlık trajedilerine sessiz kalmasını endişe ile takip etmekteyiz. Bu katliamlara karşı herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz.

               BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YARDIMLAŞMALIYIZ.

                 Büyük kıyımlar ve vahşetler, insanlık hafızasına maalesef kara leke olarak işlenmektedir. Yetişen yeni nesillerin böylesi trajedilerin süregeldiği bir ortamda büyümesi ve kamuoyunun bu konuda sessiz kalmasını ise gelecek açısından son derece vahim bir tablo oluşturacaktır. Bugün Rojava ve Gazze’de meydana gelen vahşet karşısında tüm toplumumuzu; birlik beraberlik içerinde gerçekleştirilen yardım kampanyalarına destek sunmaya çağırıyoruz. Yardım kampanyalarına desteği bir insani görev olarak gördüğümüzü kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

               KATLİAMLAR KARŞISINDA NET BİR DURUŞ SERGİLEMELİYİZ.

               Katliamlar karşısında tek ses olmak, toplumsal birliktelik göstermek; hem bir insani görev hem de bir daha böylesi trajilerin yaşanmamasına karşı bir duruş sergilemektir.

              IĞDIR GESİAD, insanlık trajedilerinin yaşandığı Rojava’ya yönelik Iğdır Belediyesi tarafından organize edilen yardım kampanyasına etkin olarak destek sunacaktır. Iğdır Gesiad Yönetim Kurulu ve Dernek Üyelerimiz ile gerçekleştireceğimiz bu katılıma tüm halkımızın destek sunmaya davet ediyoruz. Kamuoyuna Saygılarımızla arz ederiz. Iğdır Girişimci Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (IĞDIR GESİAD) Yönetim Kurulu Adına Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin ÇAYLI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.