Iğdır’da, İsrail Bayrağı Yakılarak Gazze'ye Yapılan Saldırılar Protesto Edildi

Tarih : 2014-07-29 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da, İsrail Bayrağı Yakılarak Gazze'ye Yapılan Saldırılar Protesto Edildi

              Gönüllü vatandaşlar tarafından Iğdır  Vali konağı yolunda resim sergisi açılarak İsrail’in Filistinlilere uyguladığı katliam resimleri sergilendi.

               Sergi açılışında konuşan Ali Kıran, Gazze'ye yönelik saldırılar şiddetle devam ederken, Müslümanların bu duruma sessiz ve kayıtsız kalmasının mümkün olmadığını söyledi.

               Müslümanların birlik olmadığını belirten Ali Kıran, "İmam Humeyni Müslümanlar birlik olsa herkes bir kova su dökse İsrail denilen bir devlet ve millet olmazdı. Maalesef birlik olamıyoruz. Siyonistler bizleri bölmek parçalamak için dört koldan çalışıyor. Bizleri mezheplere bölerek zayıflatıyor.Gazzeli Müslümanların mücadeleleri ve Filistin direnişi, tüm İslam dünyasına örnek olmalıdır. Bu direniş karşısında Siyonistler, bir gün mutlaka büyük bir hezimet yaşayarak Filistin ve tüm Ortadoğu topraklarından defolup gideceklerdir. Siyonist katillerin katliamları karşısında susanlar, bu katliamlara ancak ortak olmuş olurlar. Müslüman ülkelerin liderleri de artık bu uykudan uyanmalıdır. Bir tane hayvanın öldürülmesi, üç beş ağacın kesilmesi karşısında yeri göğü ayağa kaldıranlar, günlerce canlı yayın yapan uluslararası kuruluşlar ve medya şimdi yaşanan katliamlar karşısında nerede acaba? Bunlar ikiyüzlü bebek katilleridir" dedi. Daha sonra bir gurup genç İsrail bayrağını ateşe vererek yaktı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.