Anatolia Yemek Fabrikası Satış Merkezinin Açılışı Yapıldı

Tarih : 2014-08-01 / Kategori : Genel Haber

Anatolia Yemek Fabrikası Satış Merkezinin Açılışı Yapıldı

                  Iğdır’da faaliyet gösteren Anatolia yemek fabrikasının Satış merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa Iğdır İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, Dini alim Hüseyin Yeşil, İl Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri, Azerbaycan Iğdır Konsolosu ve çok sayıda davetli katıldı.

                   İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, Ecz. Odası Başkanı Nazım Karadağ ve Protokolün dua okumasıyla kesilen kurdeleden sonra fabrika satış merkezi yeri gezildi. Haydar Aliyev parkı Merkez cami karşısında açılan satış merkezinde 4 çeşit yemeğin 7.5 TL’den satılacağını belirten Satış Müdürü Mustafa Gülbetekin, “Hergün taze ve günlük yemek çıkarmaktayız. Tabldot usulü satış yapacağız.” dedi.

                  Gülbetekin, yemek fabrikasının 9001 ve İso 2008 hijyen ve kalite belgesi, 2005 ve 22.000 gıda üretim belgesi ile TSE belgelerine sahip modern bir fabrika olduğunu belirtti. Fabrika sahibi Erol Durak, “fabrikamızın amacı Iğdır il sınırları içerisinde yemek hizmeti alan resmi ve resmi olmayan yerlerin yemek ihtiyaçlarını damak tadımıza uygun kaliteli ve uygun fiyata karşılamaktır.” şeklinde konuştu. Dini alim Hüseyin Yeşil’de “Iğdır hızla gelişiyor. Bu gelişmeyle yeni yerler açılıyor. Allah bereket versin” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.