İş Adamı Argın'dan Asimder'e Ziyaret...

Tarih : 2014-08-18 / Kategori : Genel Haber

İş Adamı Argın'dan Asimder'e Ziyaret...

               Iğdır'lı iş adamı Bayram Argın, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) ziyaret etti. Argın, yaptığı konuşmada, dernek çalışmalarını taktir ettiklerini ve ve takip ettiklerini söyledi.

               Uluslararasında sözde Ermeni soykırımı ile Türkiye'yi karalayan çalışmaların olduğunu, bu konuda derneğin yaptığı çalışmalara destek olacaklarını, Ermeni çetelerinin katliama uğrattığı bu bölgenin insanı olduğunu ve çocukluğunun hep dedesi ve nenesi tarafından anlatılan Ermeni çetelerinin yaptıkları zulümleri dinleyerek geçtiğini ifade etti.

                ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş adamı Argın'a ve beraberindekilere teşekkür ederek, şehrimiz ve Türkiye genelinde tüm iş adamlarımızın bu Türkiye'nin başına illet olmuş Ermeni lobisine karşı maddi veya manevi mücadele etmeli veya eden teşkilatlara destek olmalılar. Bu kara leke sadece ASİMDER'li olanların anlına çalınmak istenmiyor. Tüm Türkiye Cumhuriyeti pasaportunu üzerinde taşıyan herkesi kapsıyor. Onun için bu Ermeni lobisiyle top yekun bir mücadele yapmak gerektiğini belirtti. Ziyaretin ardından ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, iş adamı Bayram Argın'a Türkiye-Azerbaycan ve derneğin masa bayrakları ile Ermeni meselelerini içeren çeşitli tarihi kitaplar hediye etti.

Facebook Beğenenler

  1. MEHMET AKGÜN 2014-08-18 09:35:08

    SEVGİLİ BAŞKAN GÖKSEL GÜLBEY,<br />Kaçtır dikkatimi çekiyor; Haydar Aliyev'in resmini Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN<br />önüne koymuşsunuz. Lütfen bu durumu düzeltiniz. Çünkü ATATÜRK tüm mazlum ve de ezilen ülkelere lider oldu. Bir bağımsızlık ve kurtuluş kahramanı olarak tarihe geçti. Yani çağımızın en büyük Türk kahramanıdır. Siz de Türk adına hizmet ürettiğinize göre... <br />Haydar Aliyev de liderimizdir. Ancak asla ATATÜRK'ten önce gelemez.<br />Sudiler ve emperyalist Batı dünyası, önce ATATÜRK'ü sonra da Türkleri yok etme işine koyuldu. Günümüzde onların sinsi planı vardır masada....<br />YEŞİL IĞDIR ARACILIĞI İLE TÜM HEMŞERİLERİME BİLDİRİRİM.<br />MEHMET AKGÜN<br />ANKARA

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası