Iğdır’dan Ankaraya İl Müdürü Atandı

Tarih : 2014-08-19 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’dan Ankaraya İl Müdürü Atandı

                 Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Arslan Can, Ankara Çevre ve Şehircilik il müdürlüğüne atandı. Iğdır’da 3 yıllık bir zaman sürecinde başarılı çalışma ve projelere imza atan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Arslan Can, “Iğdır benim için ikinci bir evim gibi olacaktır.” dedi.

              Can, “Bugüne kadar yaptığım çalışmaları ve projeleri benden sonra gelecek olan arkadaşımızın eniyi şekilde sürdüreceğine inanıyorum. Iğdır Halkına görev süresince vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız hizmet etmek, görevimi layıkıyla yerine getirdiğime de inanıyorum.” şeklinde konuştu.

                 Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine yeni atanan H. Görkem Gençtürk “Bu bir bayrak yarışıdır. Görevimizi devraldıktan sonra eniyi şekilde devam ettireceğiz. Iğdır’a eniyi hizmeti sunmak için geldik.” dedi. Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Müdürü Cabbar Şıktaş ise ziyarette Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Arslan Can’a yeni görevinde başarılar diledi. Veda ziyaretine Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü görevine yeni atanan H. Görkem Gençtürk, ÇED ve Çevre Yönetimi Şube Müdürü Zehra Arat Yılmaz, Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Müdürü Cabbar Şıktaş katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.