Iğdır’ da Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı

Tarih : 2014-08-23 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’ da Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı

                   Iğdır Merkez Camiinde yapılan kapanış programına; İl Müftü V. Alaaddin YANARDAĞ, Din Hizmetleri Şube Müdürü Salim TAŞKIN, Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam – Hatipler, Kurs öğrencileri ve cemaat katıldı.

                 Açılış konuşmasını İl Müftü V. Alaaddin YANARDAĞ yaptı. Konuşmasına; Yıllık iznini il dışında geçiren Iğdır İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’ ın, selam sevgi ve teşekkür mesajını, kurs öğrencilerine, kurs hocalarına, velilere ve cemaate ileterek başlayan YANARDAĞ, 2014 yılı yaz Kur’an kursları programı çerçevesinde Iğdır il merkezinde toplam 169 kursta 232 Kur’an Kursu hocaları nezaretinde 5484 öğrenciye Kur’an eğitimi, çeşitli branşlarda sportif faaliyetler, yarışmalar, piknik ve gezi programları vb. etkinliklerin gerçekleştirildiği bilgisini verdi. İl Müftü Vekili A. YANARDAĞ, kursiyerlerden gelecek yıl en az bir arkadaşını getirerek 10 bin kursiyere ulaşacakları sözünü aldı.

                Programda, Din Hizmetleri Şube Müdürü Salim Taşkın ise öğrencilere; öğrendiklerini unutmamak için her fırsatta mahallelerindeki Camiye gitmelerini tavsiye ettikten sonra, Baharlı Cami İmam – Hatibi A. Mecit Aydın’ ın yaptığı duanın ardından öğrencilere kek ve meyve suyu ikramıyla program son buldu.

Facebook Beğenenler

  1. serhat salam 2014-08-24 06:23:56

    içinden biri okuduğu bir cümleyi anlatabilir mi!<br />Türkiyenin bugünkü durumundan Diyanet hiç mi hiç ders çıkartmaz mı?<br />İnsanlara papağan olmayı öğretmeye neden bu kadar hevesli bu zihniyet<br />Kuran'ı Kerim ne diyor ''anlayarak, düşünerek okuyun beni''<br />şimdi bu kursun anlaması nerde düşünmesi nerde???

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.