İl Özel İdaresi Tarafından Yapılan Minibüs Duraklarından Vatandaşlar Memnun

Tarih : 2014-08-28 / Kategori : Genel Haber

İl Özel İdaresi Tarafından Yapılan Minibüs Duraklarından Vatandaşlar Memnun

                   İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda köylerin daha modern bir görünüme kavuşması ve köylerde yaşayan vatandaşların sosyal yaşamlarını iyileştirilmek için yapılan minibüs duraklarından vatandaşlar oldukça memnun.

                 İl Genel Meclisi Başkanı Abdulkadir Özsular ve Meclis üyeleri tarafından yapılan köy gezileri sırasında İl Özel İdaresi tarafından yapılan minibüs durağında bekleyen vatandaşlarla ayaküstü sohbetler edildi.

                Karakuyu köyü Muhtarı Tacettin Çakmaz, İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi tarafından yürütülen tüm çalışmalardan oldukça memnun olduklarını söyleyerek “İl Genel Meclis Üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş’a ve tüm çalışanlarına köyümüz adına teşekkür ederim” dedi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş yaptığı açıklamada “köylülerin tüm sorunlarına çözüm aradıklarını ve bu sorunları çözmek için çalışmalarda bulunduklarını, köylerin daha modern ve güzel bir görünüme sahip olmasını sağlamaya çalıştıklarını” belirtti. Buna bağlı olarak köylülerin yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.