Burger King’in Iğdır şubesi Iğdır Valisi Davut Haner tarafından açılışı yapıldı

Tarih : 2014-09-01 / Kategori : Genel Haber

Burger King’in  Iğdır şubesi Iğdır  Valisi Davut Haner tarafından açılışı yapıldı

                     Valilik yolunda Yaycılı kardeşler tarafından açılan Burger King’in açılışına Iğdır valisi Davut Haner , Emniyet müdürü Yüksel Babal ,MHP İl başkanı Cahit Erol ak parti il başkanı Ahmet Tutulmaz, Ticaret ve sanayi odası başkanı Kamil Arslan aralık ve Karakoyunlu ilçe kaymakamları, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya ve Melekli Beldesi belediye başkanı Ali Varol İş Kur Müdürü Bülent Dilmen ve çok sayıda davetli katıldı.

                 Açılış Ehlibeyt Alimler Derneği başkanı Veli Beder in kuran okumasıyla başladı. Veli Beder yaptığı konuşmada “ bu iş yerinin ilimize hayırlı olmasını istiyoruz bol kazanç ve bereket diliyorum “ dedi. Uluslar arası Restaurant zinciri Burger King’in Iğdır Şubesinin açılışında konuşan Vali Davut Haner, Uluslar arası bir markanın İlimizde şube açmasından dolayı son derece memnun olduğunu belirterek Burger King Iğdır Şubesi’nin işletmecilerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Burger King’i Iğdır’da açan Yaycılı şirketler grubu başkanı İsak Yaycılı, “ığdır’ımız her geçen gün gelişiyor Iğdır da böyle bir iş yeri eksiklikti. Biz bu eksikliği gidererek biz burayı açtık ilimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Daha sonra iş yerinin açılış kordelası Vali Davut Haner, emniyet müdürü Yüksel Babal , İshak Yaycılı, Erhan Yaycılı, Ehlibeyt alimler derneği başkanı Veli Beder tarafından kesildi. Burger king te iş kur tarafından eğitim verilmiş personeller çalışmaktadır

Facebook Beğenenler

  1. Ekrem Baydar 2014-09-01 07:58:47

    Sevgili İsa kardeşim; Gelişe dünyanın temeli olan iş dünyasında her zaman olduğu gibi bu alanda da büyük bir açığı kapatarak Iğdır'ımızı da layık olduğu bir iş alanına kavuşturdunuz. Sizi ve şahsınızda Yaycılı Kardeşleri tebrik ediyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.