Basın İlan Kurumu Genel Müdürü 60. yılımızı kutladı

Tarih : 2014-09-02 / Kategori : Genel Haber

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü 60. yılımızı kutladı

                     Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, gazete ve gazetecilerin sorunlarını yerinde görüp incelemek üzere Iğdır'a geldi.

                    Yeşil Iğdır Gazetesinin 60. kuruluş yıldönümü münasebetiyle gazetemizi ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, beraberinde ki şube müdürleri ile Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

                    Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve beraberinde ki şube müdürleri, Yeşil Iğdır Gazetesinin baskı tesislerini ve hizmet binasını gezerek Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'tan bilgi aldılar.

                    Cabbar Şıktaş, Iğdır'ın ilk baskı makinesini Genel Müdür Atalay'a tanıttı ve "bu gördüğünüz baskı makinası Iğdır'a yaklaşık 64 yıl önce gelmiş ilk baskı makinesidir." dedi. Şıktaş: "Bu anlamlı günümüzde nezaket buyurup bizleri ziyaret etmeniz, Yeşil Iğdır Gazetesi çalışanları olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ankara'dan Iğdır'a iner inmez, ilk Yeşil Iğdır Gazetesine gelmeniz, 60. yılımızda almış olduğumuz en güzel hediye olmuştur. Size ve beraberinizde ki bürokratlarımıza teşekkür ediyorum." dedi...

                 Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'da: "60 yıl aralıksız yayın akışını sürdürmek kolay bir iş değildir. Sizleri azminizden, kararlılığınızdan ötürü kutluyorum. Gazetenin kurucusu ve babanızı rahmetle yad ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.