Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nuri Turan Sıcak Asfalt Çalışmalarını Yerinde Denetledi

Tarih : 2014-09-15 / Kategori : Genel Haber

Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nuri Turan Sıcak Asfalt Çalışmalarını Yerinde Denetledi

           Ülkemiz genelinde 2005 yılından beri uygulanmakta olan KÖYDES Projesi kapsamında asfalt yapmaya elverişli tüm yollarımız asfalt kaplama yapılmış ve uzun süre hizmet vermiştir. Ancak geçen zaman içerisinde yollarda bozulmalar meydana gelmiş, ayrıca artan nüfus ve trafik yoğunluğu nedeni ile yol standartlarının yükseltilmesine ihtiyaç duyulmuştur.

 

         Bu kapsamda 2014 yılı KÖYDES projesi ve YPK kararları doğrultusunda Oba Grup yolunda 1,2 km, Akyumak Grup yolunda 2,05 km olmak üzere toplam 3,25 km BSK(Bütümlü Sıcak Kaplama ) yol yapımı programa alınmış ve asfaltlama çalışmaları devam etmektedir. Projenin tamamlanması sonucu köyde yaşayan vatandaşlarımızın uzun yıllar ulaşım ve trafik akışında kaliteli bir hizmet alma imkânı oluşacaktır.

               Bu bağlamda İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nuri TURAN ile  Yol ve Ulaşım Müdürü Yılmaz DEMİR 04.09.2014 tarihinde çalışmaları yerinde incelemiş; ilgili firma şantiye şefi ve kontrol mühendisi tarafından çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunulmuştur.    Vatandaşın hizmet alma sürecinde, çalışmaların kalite standartlarına uygunluğu konusunda firma yetkilileri ile görüşen Genel Sekreter Yardımcısı TURAN ile Yol ve Ulaşım Müdürü DEMİR ilgili firmaya görüş ve önerilerini söylediler. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.