Çekicide Çekildi

Tarih : 2014-09-16 / Kategori : Genel Haber

Çekicide Çekildi

          Iğdır’da Trafik Denetimlerini yerinde inceleyen Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Eksik evrakları olan araçları çekmek için gelen çekicileride kontrol edince çekicilerinde evraklarının eksik olduğundan dolayı çekicilerde bir birini çekti.

 

           Iğdır Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları uygulama sonucunda evrakları eksik olan araçları çekmek için getirilen 2 çekicinin de evrakları eksik olunca çekicilerde diğer araçlarla birlikte çektirildi.

           Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin her zaman düzenli olarak yaptığı uygulamaya Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal da katıldı. Emniyet Müdürü Yüksel Babal, bağlanan araçları almaya gelen çekicilerin evraklarını isteyerek kontrol ettirdi. Yapılan kontrolde; 2 çekici şoförünün birinin src belgesi, diğerinin ise muayenesi bittiği anlaşılınca onlara da cezai işlem uygulanarak oto parka çektirildi. 

              Açıklamada bulunan Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, şehrin giriş ve çıkışları başta olmak üzere 5 ayrı noktada asayiş uygulaması yapıldığını belirtti. Halkın huzur ve güveni için çaba harcadıklarını ifade eden Emniyet Müdürü Babal, "Uygulamada 216 şahıs sorgulanarak, 3 kişiye trafiği tehlikeye atmaktan işlem yapıldı. Ayrıca bu kontrollerde 2 aranan şahıs yakalandı. 9 araç trafikten men edildi. 11 bin 280 TL para cezası kesildi. 5 sürücüye alkolden işlem, 4 sürücünün belgelerine işlem yapıldı" dedi. 

            Araç çekmeye giderken çekilen çekici sürücüleri de, "Trafik polislerinin bizi kontrol edeceği hiç aklımıza gelmezdi. Eksiklerimizi hemen tamamlayacağız" dediler.

           Haber: Özkan AYDIN

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.