Star Royal Otel dualarla açıldı

Tarih : 2014-09-16 / Kategori : Genel Haber

Star Royal Otel dualarla açıldı

        Açılış törenine Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Iğdır Belediyesi Eş Başkanları Murat Yikit, Şaziye Önder, Kurum Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

       Star Royal Oteli’in açılışı Dua okunmasıyla başlandı. 

         Açılışta konuşan Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, “Iğdır’a böylesine önemli bir tesisin kazandırılması sizler kadar bizleri de çok mutlu etmiştir. Bu tesisin                 Iğdır’ımıza kazandırılmasında emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Murat Yikit ise, “Iğdır bölgemizin farklı bir ili ve bizlerde bu farkındalığı görerek Iğdır’a bir imaj kazandırmak zorundayız.” dedi.

Yikit, “Iğdır’ımızda otel ve konaklama noktasında çok ciddi bir sıkıntımız vardı. Ben ümit ediyorum ki Yıldız ailesinin girişimiyle birlikte daha fazla yatırım yapacak, hizmet edilecek ve  böylelikle rekabet de güçlendirilmiş olacaktır. Ne kadar çok rekabet olursa o kadar kalite ortaya çıkar.  Bu anlamda  önemli bir hizmeti kazandırmasından dolayı Yıldız ailesini kutluyorum.” dedi...

Star Royal Otel Sahibi Himmet Yıldız: “Bugün açılışımıza katıldığınız için Valimize, Belediye Başkanlarımıza, İş adamlarımıza, Kurum müdürlerimize, vatandaşlarımıza  çok teşekkür ediyorum. 1987 yılında küçük bir otel açtım 200 m2 şimdi ise 3500 m2 bir tesis açıyoruz. 68 odası olan, Toplantı Salonu olan, Lobisi olan, Spor Salonu,  Kahvaltı ve Yemek Restorandı olan otelimiz Iğdır’a hizmet verecektir.  Bu büyük hizmet bir çok kişinin evine ekmek kapısı olmuştur.  Iğdır’a istihdam  sağladı. Yatırımlarımız bununla sınırlı kalmayıp devam edecektir. Sayın Valimiz, Belediye başkanımız ve halkımızın desteği ne kadar olursa yatırımımızda o kadar güçlü ve artarak devam edecektir. Otelimizde emeği geçen usta ve projecilerimize de teşekkür ediyorum.” 

Açılış yapıldıktan sonra davetliler oteli gezdiler ve yetkililerden otel hakkında bilgi aldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası