Asimder'den Iğdır Özel Yıldız Kolejine Ziyaret

Tarih : 2014-09-17 / Kategori : Genel Haber

Asimder'den Iğdır Özel Yıldız Kolejine Ziyaret

            Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Yıldız Koleji Müdürü Derya Taşkınsu Pamuk'u makamında ziyaret ettiler.

 

         ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, burada yaptığı açıklamada, "Böyle özel kolejleri şehrimize kazanmasına destek olan hükümet yetkililerimize ve bu cesareti gösterip bin bir zorluklara rağmen şehrimizdeki gençlerimize kaliteli bir eğitim vermek adına yatırım yapan genç hemşehrilerimize teşkilatımız ve şehrimiz adına teşekkür ederiz. Bu özel okullarında yetişen bölge gençlerimizin hem bölgemize hemde komşu ülkelerimizin gelişmesine ve ekonomisine katkı sağlayıp kalite getireceklerine eminiz. Özellikle Rus dilinin okul öğrencilerine ders olarak öğretilmesi bizleri ayrıca sevindirmiştir. 1915 yılın da sözde soykırım yalanı ile ilgili geniş arşiv Rus arşividir. Bu arşivi incelemek içinde Rus dilini bilmek gerekiyor. Bundan dolayı teşekkür eder ve hayırlı olmasını dilerim" dedi.

             Özel Yıldız Koleji Müdürü Taşkınsu Pamuk ise, Bu anlamlı ziyaretin kendilerini onurlandırdığını, böyle etkili ve uluslararası arenada faaliyet gösteren teşkilatlarımızın ziyaretiyle daha çok cesaretlendiklerini ve kaliteli eğitimci kadrolarıyla bunu geliştirip özel Yüksel Okul ile Üniversite açılabileceklerini bu şehrin her şeyin güzeli ve kalitelisine layık olduğunu, Rusça dilini bilinçli olarak seçmeli ders yaptıklarını, çünkü komşularımızın hepsinin Rusça dili bilmekte oldukları için bölge gençlerimizin de bu dili öğrenerek Kafkasya da rahat kendini ifade edebileceklerini düşündüklerini belirtti.

             Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Okul Müdürü Derya Taşkınsu Pamuk'a Türk-Azerbaycan bayrakları ve dernek flamasının bulunduğu masa bayrağı ile Ermenilerin yaptığı katliamları anlatan tarihi kitaplar hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası