Iğdır’da "Çanakkale Savaşlarında Çekilen Sıkıntılar ve Çanakkale Beklemeleri" Konulu Program Düzenlenecek

Tarih : 2014-09-17 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da

          Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında 17-18 Eylül 2014 tarihlerinde  "Çanakkale Savaşlarında Çekilen Sıkıntılar ve Çanakkale Beklemeleri" konulu program düzenlenecektir.

 

          17 Eylül 2014 Çarşamba günü Kültür Merkezi Toplantı Salonunda saat 10.00'da yapılacak olan programa İl Protokolü, askeri personel, Emniyet Müdürlüğü personeli (Birim amirleri ve diğer rütbeli personel) ve öğrenciler  katılım sağlayacaklar, saat 14.00'deki yapılacak olan programa ise öğrenciler ile Emniyet Müdürlüğü personeli katılacaktır.

           18 Eylül 2014 Perşembe günü  A. Gaffar OKKAN Toplantı Salonunda saat 10.00'da yapılacak olan programa Emniyet Müdürlüğümüze ait kadro personeli ve saat 14.00'de yapılacak olan programa ağırlıklı olarak Çevik Kuvvet ve Özel Harekat personeli katılacaktır.

           Sunumu, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Ali ÖZTAŞ tarafından yapılacak olan programda; Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran ve bir zafer destanı olan Çanakkale Savaşı'nın kazanılması sürecinde çekilen sıkıntılar ile savaş sonrasında geride kalanların durumları anlatılacaktır.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.