Iğdır Emniyeti Engelleri Ortadan Kaldırdı

Tarih : 2014-09-22 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Emniyeti Engelleri Ortadan Kaldırdı

          Iğdır Emniyet Müdürlüğü Binası’na gelen engelli vatandaşlar, baştan sona hiçbir engele takılmadan kesintisiz hizmet alabiliyor. 

 

           Iğdır Emniyet Müdürlüğü görme engelliler için Emniyet Müdürlüğü içerisine sarı kabartma şerit yol yaptı. Igdir Emniyet Müdürü Yüksel Babal engelli ve engelsiz her kişiye hizmet etmeyi amaç edinmiş bir kurum olduğunu dile getirirken “Beden engelli vatandaşlarımız için yaptığımız rampa ve asansörlerin ardından görme engelli vatandaşlarımız içinde kabartma yol yaparak kolaylık sağladık. Amacımız engelleri ortadan kaldırarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Emniyet, hizmet binası’ndaki engelsiz hizmeti'yle göz dolduran Emniyet hizmet binasına gelen engelli vatandaşlar, tüm hizmetlerini hiçbir engele takılmadan rahatça alabiliyorlar. Bina girişinden binayı saran iz yollarına, kabartmalı sarı şeritle, danışmaya, tuvaletlerden, asansörlere, trafik şubeye ve pasaport şubeye özel baştan sona engellilerin kolayca yararlanabildiği Emniyet Hizmet Binası, engellilere engelsiz bir hizmet sunuyor.” dedi. 

           Her türlü engelin ortadan kaldırıldığı Emniyet Binası’na gelen görme engelli vatandaşlar, gidecekleri yeri bulabiliyor, iz yollarında yolunu takip ediyor, bedensel engelli vatandaşlar, gidecekleri yeri bulabiliyor, iz yollarında yolunu takip ediyor, bedensel engelli vatandaşlar özel rampalı yollarda rahatça engelleri aşıyor, özel kapılardan beklemeden geçiyor ve yardımcı personellerle işlemlerini rahatça takip edebiliyorlar. Görme engelli 48 yaşındaki M.A da bu ayrıcalıklı hizmetin en memnun yüzlerinden biri oluyor. Engelli Iğdır Emniyet binasina eşiyle birlikte kapıda kendisini personelin karşıladığı M.A koltukta dinlenirken, personel de işlemlerini takip etti. 

             Hizmetten duyduğu memnuniyetini belirterek, bu hizmeti bize sunanlara çok teşekkürlerini dile getiren M.A “hiçbir engelin yaşanmadığı Hizmet Binası’ndaki yeniliklerle işlerimizi kolayca hallediyoruz” dedi.

Haber :Özkan AYDIN

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.