Kur’an Kursu Öğreticilerine Eğitim Semineri Verildi

Tarih : 2014-09-23 / Kategori : Genel Haber

Kur’an Kursu Öğreticilerine  Eğitim Semineri Verildi

           Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik 2014 – 2015 Eğitim - Öğretim yılı için eğitim semineri, İl Müftülüğü konferans salonunda Dr. Ali PARLAK tarafından verildi.

 

            Seminere; İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, İdari Mali İşler Şube Müdürü Alaaddin YANARDAĞ, Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Müdürü Salim TAŞKIN, Müftülük büro personeli, İmam – Hatipler ve Kur’ an Kursu Öğreticileri ve konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığından gelen Diyanet Uzmanı Dr. Ali Merkez Camii İmam – Hatibi Mehmet Şah TÜRKÜZ’ ün okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan seminerde açılış konuşmasını İl Müftüsü Cüneyt KULAZ yaptı.

           Daha sonra seminerde Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik konuşan Dr. Ali PARLAK; Diyanet İşleri Başkanlığının 2014 – 2015 eğitim ve öğretim yılında Kur’an Kurslarının ve Kur’an Kursu  öğreticilerinin daha verimli hale gelmeleri için Başkanlık tarafından hazırlanan uygulama esasları hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Dr. PARLAK, seminere katıldıkları için kurs öğreticilerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

           İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, Kur’an Kursu öğreticilerine yönelik seminer veren Dr. Ali PARLAK’ a, teşekkür ettikten sonra seminer son buldu.

          Ankara’ dan ilimize gelen Diyanet Uzmanı Dr. Ali PARLAK, Iğdır merkez camiinde Cuma namazında “Kur’an Eğitimi ve Kur’an Sevgisi” konusunda Iğdır halkına coşkulu bir vaaz verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası