Iğdır küçük Millet Meclisinden Değerlendirme ve Tanışma Kahvaltısı

Tarih : 2014-09-29 / Kategori : Genel Haber

Iğdır küçük Millet Meclisinden Değerlendirme ve Tanışma Kahvaltısı

          Iğdır küçük Millet Meclisi (IkMM) forumu tanışma kahvaltısında bir araya geldi.

 

         Cumartesi (27 Eylül 2014) saat 9’da Iğdır Haydar Aliyev Parkı Şelale Şark Sofrası’nda verilen kahvaltıya, Sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri ile kentteki ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldılar.

Kahvaltıda küçük Millet Meclislerinin kısa tanıtımını yapan Iığdır kMM il girişimcisi Murat Akkuş, katılımcılara iştiraklerinden dolayı teşekkür etti. Kahvaltıda katılım- cılara Türkiye küçük Millet Meclislerinin (TkMM) Ahçı başısı Müzisyen Şanar Yurdatapan’ın veda mektubu dağıtıldı. TkMM Tv’yi tanıtan CD’ler ile TkMM broşürleri katılımcılara takdim edildi.

     Sohbet havasında geçen kahvaltıda Iğdır kMM’nin şimdiye kadar yapılan toplantıları ve bundan sonraki çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Genel konularda ülke gündemi ile ilgili düşüncelerini deklere etme fırsatı bulduklarını belirten katılımcılar, yerel konularda yaptıkları önerilerle Iğdır’da çok bariz sonuçlar aldıklarını belirterek TkMM’leri ülkeye kazandıran başta Şanar Yurdatapan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade ettiler. Daha sonra TkMM il girişimcisi Murat Akkuş tarafından Iğdır kMM forumu üyelerine TkMM rozetleri  takıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası