Iğdır Belediyesi 6’ncı yardım yüklü tır aracını yola çıkardı

Tarih : 2014-09-30 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi 6’ncı yardım yüklü tır aracını yola çıkardı

           DBP’li Iğdır Belediyesi Rojava’ya bir el de sen uzat kampanyası kapsamında bugüne kadar topladıkları 6’ncı yardım yüklü tır aracı Rojava halkına iletmek üzere yola çıkardı.

 

            Aracı uğurlamaya Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’in yanı sıra belediye meclis üyeleri katıldı. “6’ncı tırımızı da yola çıkardık” Uğurlama esnasında konuşan Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit, Iğdır’da belediye olarak başlatmış  olduğumuz “Rojava’ya bir el de sen uzat” kampanyası kapsamında 6’ncı yardım yüklü tırımızı da yollamış bulunmaktayız. Bundan sonra yardımlarımızı her bir tır aracı dolduğunda göndereceğiz. Amacımız böylelikle orada acil ihtiyacı olan halkımızın gereksinimlerini bir an önce karşılanmasıdır.”

           ‘Yardım kampanyamız devam edecek’

            Yikit, son olarak Iğdır belediyesi olarak yardım çadırının devam edeceğini belirterek ”Iğdır belediyesi olarak başlattığımız yardım kampanyası bundan sonra da devam edecek. Halkımıza buradan sesleniyoruz. Lütfen bu konuda elimizden geldiğince yardımlarımızı esirgemeyelim. Orada zor şartlarda yaşayan halkımıza yardım edelim. Şimdiye kadar Iğdır halkı olarak da gereken duyarlılığı gösteren tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.Konuşmaların ardından yardım yüklü araç Rojava halkına iletilmek üzere yola çıktı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.