Vali Haner’den Şengalli Ailelere Ziyaret

Tarih : 2014-10-02 / Kategori : Genel Haber

Vali Haner’den Şengalli Ailelere Ziyaret

           Belediye Eş Başkan Vekilimiz Hüseyin Güven ile Iğdır Valisi Davut Haner belediyemiz tarafından belediyemize ait spor tesislerinde misafir edilen Şengalli ailelere ziyaret gerçekleştirdi.

 

            Şengal’e bağlı Tılkasa Köyünden yaşanan olayların ardından Türkiye’ye göç ederek Iğdır’a gelen belediyemizin kucak açtığı, her türlü desteği verdiği ve spor tesislerinde misafir ettiği Şengalli ailelere Iğdır Valisi Davut Haner ile Belediye Eş Başkan Vekilimiz Hüseyin güven ziyarette bulundu. Ziyaret Vali Haner’in şengalli ailerle sohbetleri ile son buldu.

Şengalli ailelerin tek sıkıntıları kimliklerinin olmayışı’ Ziyarette konuşan Belediye Eş Başkan Vekilimiz Hüseyin Güven, Şengalli ailelerin tek sıkıntısının kimliklerini olmayışı olduğuna dikkat çekerek” Belediye olarak Şengal’den gelen yurttaşlarımıza her konuda yardımcı oluyoruz. Hiçbir sıkıntı yaşamamaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yalnız Şengal’den gelen yurttaşlarımızın başta sağlık sorunlarının giderilmesi ve rahatça gezebilmeleri için kimlik sıkıntılarının giderilmesi gerekmektedir.

Bu konuyu valimize aktardık. Sayın valimiz bu sorunun ortadan kalkması için gerekli birimlere talimat vereceklerini söylediler. Umarım bu sıkıntıları da giderilir. Önümüz Kış ayı Şengal’de gelen yurttaşlarımızı en kısa zamanda daha da rahat edecekleri mekanlara taşıyacağız” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.