Eski Belediye Başkanı Beyoğlu Hayatını Kaybetti

Tarih : 2014-10-15 / Kategori : Genel Haber

Eski Belediye Başkanı Beyoğlu Hayatını Kaybetti

         Iğdır Merkez Melekli Beldesinde 15 Yıl Belediye Başkanlığını Yapan Mehmet Beyoğlu Hakk'ın Rahmetine kavuştu.

 

          Taziye Melekli Beldesindeki Evlerindedir.Kendisine Allah'tan Rahmet  Beyoğlu ailesine ve Yakınlarına da sabır ve başsağlığı dileriz.

Mehmet Beyoğlu Kimdir ?

1984-1989-1999 DÖNEM MELEKLİ BELEDİYE BAŞKANI

Sosyal demokrat düşüncesiyle insani değerlere önem veren kasaba gençlerine daima okumayı öneren ve bu doğrultuda kasabaya ilk kütüphane açılmasında öncülük eden hoşgörülü saygın emektar bir büğümüzdür. 

Mehmet BEY 1946 doğumlu  ali asker bey in 9 çocuğundan  ikincisi  ilk okulu ığdırda liseyi karsa’da okudu. Lise bitince ünüversiteyi kazanmış ankara iletişim bilgiler, gazetecilik bölümünü okurken siyasi nedenlerden okuldan uzaklaştırılmış. Altındağ belediyesinde yücel artandaşla beraber memurluk yaptı.

1977 1978 yılları.daha sonra istabulda kredi yurtlara bağlı erkek öğrenci yurdunda müdürlük yapttığı sıralar görevinden istifa ederek 1980 yıllarında  almayaya işçi olarak gidiyor belli bir dönem çalıştıktan sonra sportif faaliyetler arasında almanyada tekwando hocalığı yaptı.

Iğdır’a döndüğünde melekli halkı onun mehmet meyin yapıcı yenilikçi devrimci ve cesur biri olduğunu bildiği için belediye başkan adayı olması için teklifte bulundular. Mehmet beyde bu teklifi geri çevirmeyip belediye başkan adayı olduktan sonra rakiplerine büyük bir fark atarak başkanlığa seçiliyor. ve tam 15 yıl memleketine vatanına ve en çok sevdiği melekliye hizmet ediyor. Mehmet bey başkanlık süresince  kasabaya getirdiği ilkler ve yeniliklerin yanı sıra devletin malına sahip çıkmayı ilke edinmiş bir siyasetçimiz olarak gönüllerde taht kurmuştu.

Facebook Beğenenler

  1. . 2014-10-15 20:11:23

    Siyasi başarısı bir yana, bir insan olarak Hayatta doğruluğu, erdemi, hoşgörüyü ilke edinmiş kocaman yürekli bir insandı.27 yıllık ömür hayatımda her zaman yanımda olan, üzerimde emeği bulunan, beni bir kez olsun incitmemiş böylesine mükemmel bir insanın kabri nurla dolsun, mekanı cennet olsun.

  2. Metin Alkacir 2017-10-06 21:46:14

    merhaba, ya duyunca çok ! üzüldüm, yakından Tanıyan ! ve hemşerisi olarak..gercekten hoşgörülü harika ve çalışkan bir insandi'''Allah'dan Rahmet dilerim.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.