Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Iğdır Vali Yardımcısı Muhlis Arslan’ı Ziyaret Etti.

Tarih : 2014-10-16 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Gazeteciler Cemiyeti Iğdır Vali Yardımcısı Muhlis Arslan’ı Ziyaret Etti.

            2014 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi Resmi Gazetede yayımlanmasından sonra Iğdır’a atanan Vali Yardımcısı Muhlis Arslan’ı Iğdır gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu  ziyaret etti.

 

                   3. Derece Kadrolu Iğdır Vali Yardımcılığına atanan Hozat Kaymakamı Muhlis Arslan’ı ziyaret eden Iğdır Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Aydın Deniz, Başkan Yardımcısı Serdar Ünsal, Sekreter Ali Şıktaş ve muhasip Özkan Aydın hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Başkan Deniz, “ilimize hoş geldiniz. Biz gazeteciler olarak her zaman sizlerin, devletimizin yanında olacağız. Doğrudan güzelden yana yayın yapıyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun“ dedi.

Vali yardımcısı Arslan, da ”Iğdır’a atandığımdan dolayı  çok mutluyum. Iğdır çok güzel bir il, insanı cana yakın inanıyorum ki Iğdır’da güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağız.Basın özgür olmalı doğruları yazmalı sizler kamuoyunun sesisiniz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim” dedi.  Evli iki çocuk babası olan Arslan’a  yeni görevinde başarılar dileriz.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası