“Cami Ve Gençlik” Konulu Panel

Tarih : 2014-10-17 / Kategori : Genel Haber

“Cami Ve Gençlik” Konulu Panel

            Iğdır’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında "cami ve gençlik" konulu panel düzenlendi.

 

          Program istiklal marşının okunması, Kur’anı Kerim, Sinevizyon ile devam etti. Iğdır İl  Müftülüğü tarafından Iğdır Üniversitesi Konuk evi Konferans salonunda düzenlenen Panele konuşmacı olarak katılan Iğdır  İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, hafta çerçevesinde, bu yılın teması olan ‘cami ve gençlik’ konusunda sunum yaptı. Panelde, camileri dinç ve dinamik hale getirecek olanların gençler olduğunu vurgulayan Kulaz, "Gençlerimizi, camiye çağırarak, davet ederek çekmeyi gerçekleştirmeliyiz" dedi.

            Gençliğin, insanın en önemli devresi ve çağı olduğunu belirten Kulaz, Gençliğimiz, geleceğimizin temelidir. Gençlerimize sahip çıkmalıyız, Gençlerimizi kaybedersek geleceğimizi de kaybetmiş oluruz. Temiz bir gelecek, tertemiz bir gençlik üzerine kurulur. " diye konuştu.

            Panele, Iğdır İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, Iğdır Üniversitesi öğretim görevlileri, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sami Çermik, İl Genel Meclisi Başkanı Abdulkadir Özsular, Gençlik Hizmetleri ve Spor Iğdır İl Müdürü Kasım Aydoğdu, Merkez ve ilçe  din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

             Cami ve Gençlik konulu panelin başkanlığını, Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi, Yrd. Doç. Dr. Zeki Tan yaptı. Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Cemal Işık, Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Akgün, Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Özkan panalist olarak katıldı. Panelde, Geç Kalma Genç Gel konulu kitap stantı gezildi. Panel plaket taktimi ile son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.