Iğdır Emniyeti’nden Fuhuş Operasyonu

Tarih : 2014-10-22 / Kategori : Genel Haber

Iğdır  Emniyeti’nden Fuhuş Operasyonu

             Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal’ın Yürüttüğü operasyonda 8 gözaltı.

 

             Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ve Kom Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonda ‘fuhuş’ yapıldığı iddiasıyla 12 dairenin bulunduğu 5 katlı apartmanda yapılan baskında yabancı uyruklu 8 bayan göz altına alındı.

Fuhuş yapıldığını öne süren mahalle sakinleri durumu emniyete bildirdi.  Yapılan soruşturma sonucu apartmanın fuhuş amaçlı olarak kullanıldığı iddia edildi. Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ahlak Masası ekipleri,  apartmanda oturan kadınların evlerine eğitimli köpeklerle yaptığı aramada çeşitli ilaç ve cinsel uyarıcı haplar ele geçirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan kadınların ajandalarında birlikte olduğu  müşterilerin isimlerinin ve telefon numaralarının bulunduğu, alacak ve verecek listelerinin yer aldığı defterler ele geçirildiği belirtildi.  Vatandaşlar “Bu kadınlar yüzünden kadın ve kızlarımız sokağa çıkamaz hale gelmişti. Allah, Iğdır Emniyetinden  bin kez razı olsun. Emniyet Müdürümüz Yüksel Babal’a bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dediler. Gözaltına alınan bayanlar sınır dışı edilmek için Iğdır Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Sorgularının ardından hastahaneye götürülen bayanların tedavilerinin ardından sınır dışı edileceği belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.