Hacı Ali Parim Sevenleri Tarafından Defnedildi

Tarih : 2014-10-24 / Kategori : Genel Haber

Hacı Ali Parim Sevenleri Tarafından Defnedildi

         Iğdır’ın tanınmış iş adamlarından hayırsever insan Hacı Ali Parim vefat etti.

 

           Cenazesi kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımı ile Asri mezarlıkta defnedildi. Cenaze namazını kıldıran Ehlibeyt Alimler Derneği Başkanı Veli Beder, ”Her fani ölümü tadacaktır. Hacı Ali Parim bey hayırsever, toplumun sevdiği, ileri gelen kanaat önderlerinden biriydi. Yaptığı hayır işleri ile tanınırdı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu kalabalıkta gösteriyor ki merhumun ne kadar çok sevildiğini. Yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

              Daha sonra defin merasimi Hoca Aslan Başaran tarafından yapıldı. Cenaze törenine Vali Davut Haner, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Belediye Başkanı Murat Yikit, İl Genel Meclis Başkanı Abdulkadir Özsular, MHP il Başkanı Cahit Erol, İl Genel Meclis Üyesi  Cabbar  Şıktaş, Melekli Belediye Başkanı Ali Varol, İş adamı Mikail Göleli, daire müdürleri, memurlar ve çok sayıda vatandaş, katıldı. Hacı Ali Parim, Yaycı köyü yakınlarında büyük bir bahçeyi çocuk yuvası için Valiliğe bağışlamıştı.

Facebook Beğenenler

  1. Yaşar AĞAYAR 2014-10-24 22:02:52

    Hacı Ali PAMİR Amcanın vefatına çok üzüldüm.Iğdırda tanınmış dürüst ve saygı duyduğumuz bir insandı.Rahmetli babam ibrahim AĞAYARın çok samimi bir dostuydu.Çok sevip saydığım bir insandı.kendisine allahtan rahmet diliyorum.mekanı cennet olsun.Ailesine,çocuklarına ve geride kalan dost ve akrabalarına Baş sağlığı diliyorum.

  2. yaşar ağayar 2014-10-24 22:12:52

    Babamın çok sevdiği yakın dostuydu kendisine allahtan rahmet diliyorum

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.