Ptt’nin 174’üncü Yılı Iğdır’da Kutlandı

Tarih : 2014-10-25 / Kategori : Genel Haber

Ptt’nin 174’üncü Yılı Iğdır’da Kutlandı

           Iğdır PTT Başmüdürlüğü , Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın 174’üncü yılı sebebiyle çeşitli etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirdi.

 

           Ziyaretler kapsamında  Iğdır PTT Başmüdürlüğü personelleri, Iğdır Valisi Davut Haner’i makamında ziyaret etti. Ziyaret’in ardından Iğdır Belediye Meydanı’ndaki Atatürk anıtına  çelenk bırakan PTT mensupları, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından töreni sonlandırdılar.

          Iğdır PTT Başmüdürlüğü’nünTeşkilatı’nın 174’üncü yılı sebebiyle açıklaması ise şöyle; “174’üncü yaşımızı birlikte ve beraberlik içerisinde kutlamanın haklı gururunu her yıl olduğu gibi bir kez daha yaşıyoruz. 174 yıllık tecrübesini teknoloji ile birleşerek günümüz ortamında kendini yenileyerek çağdaş hizmetler üreten ve sürekli gelişen kuruluşumuz tarafından sunulan hizmetlerin, ülkemizin her yerine hatta en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmasından büyük mutluluk duymaktayız.” Ayrıca yapılmış olan açıklamada PTT’ye yıllarca hizmet eden kurum personeli de unutulmayıp “Bu vesile ile üstün vazife anlayışı içerisinde çalışan personelimize, kuruluşumuzda emeği geçen, geçmiş değerli emekli mensuplarımıza ve halkımıza teşekkürlerimizi iletir, mutlu ve sağlıklı günler dileriz.” denildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.