Vali Davut Haner’den Teşekkür Belgesi

Tarih : 2014-10-31 / Kategori : Genel Haber

Vali Davut Haner’den Teşekkür Belgesi

         16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Iğdır, Kars, Ardahan” Tanıtım Günlerinin ardından Vali Davut Haner, 30 Ekim 2014 Perşembe günü Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ve katılımcılarla birlikte değerlendirme toplantısı yaptı.

 

      Söz konusu toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Engindeniz tarafından, slayt eşliğinde tanıtım günleri ile ilgili bilgi verildi. 

Ankara’da bu yıl ikincisi düzenlenen tanıtım günlerine yine yoğun bir ziyaretçi akını olduğunu ifade eden Engindeniz “Muhteşem bir açılış töreni ile başlayan tanıtım günlerine katılan bakanlarımız, milletvekillerimiz, birçok ilin valisi, bürokratlarımız ve Iğdır dostları stantları ziyaret ettiler. Ziyaretçilere kete, kaşar peyniri, patlıcan reçeli, Iğdır elması, Iğdır Kayısısı, nebat şekeri, yoğurt aşı ve omaç aşı gibi yöreye has ürünler ikram ve hediye edilmiştir.

         Iğdır’dan gelen Kafkas Halk Oyunları ve halay ekibi topluluğu dört gün boyunca gelen ziyaretçilere halkoyunları gösterisi sundular. Ayrıca Iğdır’ın yerel sanatçılarının seslendirdiği ezgiler ve aşıkların atışmaları da tanıtım günlerine ayrı bir renk kattı.

             Bu tanıtımda bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Vali Davut Haner’e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.

    Vali Davut Haner, yaptığı açıklamada, tanıtım günlerinin Iğdır’a etkisinin ilerleyen süreçte daha belirginleşeceğini ifade ederek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

      Toplantının sonunda Vali Davut Haner tarafından tanıtım günlerine katılan kurum ve firmalara birer teşekkür belgesi verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.