Iğdır B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Resim Sergisi

Tarih : 2014-11-22 / Kategori : Genel Haber

Iğdır B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Resim Sergisi

             Iğdır B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Psiko­Sosyal Yardım Servisi ve Eğitim Servisi tarafından sosyal kültürel faaliyetler kapsamında resim sergisi organize edildi.

 

             Iğdır'lı Ressam Erol Bat, Iğdır B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Açık Görüş salonunda açtığı Renkler konulu resim sergisiyle eserlerini tutuklu ve hükümlülerle buluşturdu.

            Ressam Erol Bat'ın kişisel yağlı boya resim sergisinin açılışını Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Mustafa Yılmaz ile Adalet Komisyonu ve Iğdır Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Güneş yaptı.

            Açılış törenine infaz kurumundan sorumlu Cumhuriyet Savcısı Göksel Turan, Iğdır Adliyesinde görevli sanatsever Cumhuriyet Savcıları, Hakimler ile Kurum Müdürü İbrahim Karaca, 2.Müdür Mesut Altıntaş, İdare Memuru Can Yıldırım, Sosyal Çalışmacı Mehmet Ali Keskin, Öğretmen Hakan Balcı ve çok sayıda personel katıldı.

            Sanatsever Cumhuriyet Savcıları ve Hakimler çok sayıda tablo alarak sergiye destek oldular. İnfaz kurumunda sergi açan Ressam Erol Bat'a Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Mustafa Yılmaz tarafından teşekkür plaketi verilerek tören sonlandırıldı. 

           Renkler konulu resim sergisi 21 Kasım gününe kadar tutuklu, hükümlü ve personel tarafından gezilebilecek.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.