Iğdır Emniyet Müdürlüğünden Eğitime Destek;15 Öğrenci Kış Günü Sevindirildi

Tarih : 2014-11-22 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Emniyet Müdürlüğünden Eğitime Destek;15 Öğrenci Kış Günü Sevindirildi

          Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli şube müdürlüğü ekipleri ve eğitim gönüllüsü Seher Kargı öğrencileri sevindirmeye devam ediyor.

 

          Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli şube müdürlüğü ekipleri ve eğitim gönüllüsü Seher Kargı     tarafından başlatılan ”Güneşin ilk doğduğu şehir Iğdır’da sende bir güneş doğur” kampanyası çerçevesinde Iğdır’a  bağlı Tuzluca ilçesi Kelekli ilkokulunda okuyan 15 öğrenci sevindirilerek gelecekte bir güneş gibi doğmaları için giydirildi, kitap ve kırtasiye malzemeleri  hediye edildi.

               Iğdır ili Tuzluca ilçesinde bulunan Kelekli ilköğretim okuluna ziyarette bulunan eğitim gönüllüsü Seher Kargı, ”çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmesini ve ihtiyaçlarının giderilmesi için bir yardım kampanyası başlattım. Iğdır il Emniyet müdürlüğü toplum destekli şube müdürlüğü ekiplerince de desteklenen kampanya ya Trabzonspor taraflarından gelen yardımlar il emniyet müdürlüğü ekiplerince çocuklara ulaştırıldı. Yardımlar devam edecek, duyarlı vatandaşlar  bu tür kampanyalara destek vermeli, bugün burada  çocukların yüzündeki mutluluk hiç bir şeyin yerini tutmaz.Gelecekte bir güneş gibi yurdumuzun üstüne doğacaktırlar.” dedi.

        Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, ”Iğdır Emniyeti olarak Eğitime her alanda destek veriyoruz. Desteklerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

        Köy muhtarı  Ayhan Kurum, Okul öğretmeni Gülay Çetin ve Öğrenciler de “Iğdır emniyet müdürlüğüne, Seher Kargı hanıma teşekkür ederiz. Kış gününde sevindik, mutlu olduk.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz“ dediler.

        Yardım malzemelerinin dağıtımına eğitim gönüllüsü Seher Kargı, Tuzluca Emniyet Amiri Aladdin Altınay, Iğdır Toplum Destekli Şube Müdürü Mustafa Solak, yardımcısı Özlem Işık katılarak öğrencilere yardım malzemelerini dağıttılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.