Vali Davut Haner’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Tarih : 2014-11-24 / Kategori : Genel Haber

Vali Davut Haner’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

            24 Kasım günü; gelecek neslimiz olan çocukları ve gençleri sevgiyle, fedakârlıkla, eğitimle, öğretimle besleyerek görevlerini layıkıyla yerine getiren öğretmenlere, milletçe taşıdığımız samimi duyguların ifadesi için bir fırsat günüdür.

 

           İçinde bulunduğumuz iletişim çağında bilgili, yetenekli, birbirine saygılı, sorumluluklarını bilen, milli değerlere önem veren bireyler kuşkusuz ki onlar sayesinde yetişmektedir. Bu nedenle, milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında en büyük payı bulunan öğretmenlerimize daima minnet ve şükran borçluyuz.

            Toplumların gelişmelerinde, zamanla yarışmalarında, daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda varlıklarını sürdürmelerinde belirleyici unsur olan eğitim, ülkemizin dünyadaki saygın konumu ve refahı açısından büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda; öğretmenlerimizin sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişin ışığında geleceğe bakabilen, güzel ahlak sahibi, insana ve değerlerine saygılı, araştıran, okuyan, sorgulayan, yorumlayan, milletine ve ülkesine bağlı nesiller yetiştirmeleri geleceğimize yapılacak en büyük yatırımdır.

              Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu kutsal ve onurlu mesleği icra ederken ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Davut HANER

Iğdır Valisi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası