Iğdır Aktif Sen Öğretmenler Gününü Kutladı

Tarih : 2014-11-26 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Aktif Sen Öğretmenler Gününü Kutladı

            Aktif Eğitimciler Sendikası Iğdır İl Temsilciliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle eğitimci üyeleri ve aileleri ile yemekli programda buluştu.

 

          Özel bir restoranda gerçekleşen geniş kapsamlı buluşmada konuşan Aktif Eğitimciler Sendikası Iğdır İl Temsilcisi Zafer Yakar, " Öğretmenin bir kandile benzediğini, kendini tüketerek başkalarına ışık verdiğini, Yaşatma arzusuyla yaşayan, sinesi ummanlar gibi olan kişinin Öğretmen olduğunu” belirtti.

          Yakar,  “Öğretmenler Günü, öğretmenlerin günah çıkardığı, öğretmenle ilgili nutukların havada uçuştuğu, değişik kesimlerin öğretmenleri eleştirmek için fırsat kolladığı bir gün olmadığını” belirtti.

          Yakar ”Bugün, öğretmenlik ve öğreticilik mesleği üzerine akl-ı selim, kalb-i selim yeniden düşünme günüdür  ve bu uğurda emek vermiş, can vermiş öğretmenleri yâd etme günüdür şeklinde konuşmalarına devam etti.     

           Gerçekte öğretmenlerin ne böyle allı pullu günlere ne hediyelere ne de kutlama mesajlarına ihtiyacının olmadığını, küçük bir gülümseme, öğretmenimizin karşısında gönülden, samimane bir eğilmenin bizim için 24 Kasımlardan, güllerden ve hediyelerden daha çok anlamlı olacağını belirtti. Bu duygu ve düşüncelerle tüm katılımcıların, Öğretmenler Gününü kutlayan İl Temsilcisi, teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.       

          Açılış konuşmasından sonra sendikanın tanıtım videosu ve günün anlam ve önemine uygun video gösterimleri oldu. Yemek ikramıyla devam eden program canlı müzik gösterisiyle ve ardından programa katılan öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası