Kadına şiddet kınandı

Tarih : 2014-11-26 / Kategori : Genel Haber

Kadına şiddet kınandı

             Iğdır’da Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar arası Dayanışma ve Mücadele Günü nedeniyle basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

           Iğdır’da  “Tüm kadınları özgür yaşam ve özgür gelecek” şiarıyla düzenlenen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar arası Dayanışma ve Mücadele Günü nedeniyle DÖKH bileşenleri tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi. DBP Iğdır İl binası önünde gerçekleşen basın açıklamasına DÖKH bileşenlerinin yanı sıra DBP Iğdır İl eş başkanları Mehmet Nuri Çiftçi, Zübeyde Kaynar, Iğdır Belediye eş başkanları Murat Yikit, Şaziye Önder, Iğdır İl Genel Meclis eş başkanları A. Kadir Özsular, Dilek 

Yanardağ, Hoşhaber Belde Belediye eş başkanları Ali Çam, Nurcan Paran’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

      DÖKH bileşenleri adına basın açıklaması gerçekleştiren Iğdır İl Genel Meclis Eş Başkanı Dilek Yanardağ, ” AKP devleti kadınların istemlerini göz ardı eden tutum ve politikalarından biran önce vazgeçmeli ve bu çözüm sürecinin barışa çevirtmek için gerekli adımları hemen atmalıdır. Biliyoruz ki bu savaş nedeni ile bize yönelen şiddet daha da artmakta hem de toplum içerisindeki şiddet ve kaos hali daha da derinleşmektedir” dedi.

Facebook Beğenenler

  1. kenan 2014-11-26 09:23:25

    DUYDA İNANMA.. Herkes biliyor ki kadının 2. sınıf vatandaş sınıfına konulduğu yer, şiddete maruz kaldığı toplum genelde aşiretlerdir. Oysaki kadına şiddete hayır diyende en çok BDP liler. Doğruyu söylüyorlar şiddet nerdeyse itiraz orda tabi.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası