Iğdır HDP’den kongreye davet

Tarih : 2014-12-16 / Kategori : Genel Haber

Iğdır HDP’den kongreye davet

             HDP Iğdır İl Örgütü Iğdır’da yapacağı kongre için bildiri dağıttı.  Iğdır’da HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve bölge milletvekillerinin katılacağı HDP’nin 1’Olağan Kongresi için bildiri dağıtıldı.

 

           Bildiri dağıtımına aralarında HDP PM Üyesi Hasan Güven, HDP Iğdır İl Eş Başkanı Kemal Seyrek, DBP Iğdır İl eş başkanları Mehmet Nuri Çiftçi, Zübeyde Kaynar, Iğdır Belediye Eş Başkanı Murat Yikit, Iğdır İl Genel Meclis Eş Başkanı A. Kadir Özsular’ın bulunduğu heyet katıldı.

            ‘HDP Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzluklara karşı kurulan partidir’

           Heyet bildiri dağıtmadan önce DBP Iğdır il binası önünde bir açıklama gerçekleştirdi. Açıklamayı gerçekleştiren HDP PM Üyesi Hasan Güven, Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzluklara karşı HDP’nin kurulduğuna dikkat çekerek ”Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Bir taraftan Rojava, bir taraftan Kobanê, bir taraftan müzakere süreci, bir taraftan da Hükümetin çıkardığı anti demokratik yasalar. Tüm bu olumsuzluklara karşı kurulmuş olan, bütün emekçilerin, bütün ötekileştirenlerin ve bütün halkların partisi HDP var. Bu vesileyle Çarşamba günü Iğdır’da gerçekleştireceğimiz ve HDP Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş ve bölge milletvekillerinin de katılacağı 1’nci Olağan Kongremize tüm halkımız davet ediyoruz” dedi. Açıklamanın ardından oluşturulan heyet çarşı merkezinde bulunan esnaflara kongreye davet bildirilerini dağıttılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.