Asimder'den Iğdır Üniversite Genel Sekreteri Kızılkurt'a Ziyaret...

Tarih : 2014-12-20 / Kategori : Genel Haber

Asimder'den Iğdır Üniversite Genel Sekreteri Kızılkurt'a Ziyaret...

         Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Üniversitesi Genel sekreteri Ahmet Kızılkurt'u makamında ziyaret etti.

 

           Ziyaret sırasında, ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey ve üye Ender Uguş, Iğdır Üniversitesi Genel Sekreteri Kızılkurt'a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Başkan Gülbey, Ermenilerin yıllarca bu bölgede ve Azerbaycan'da Dağlık Karabağ'da katliamlar yaptıklarını belirtti. Gülbey, “bu insanlık dışı katliamlar ortadayken her alanda Müslüman halkı sözde Ermeni soykırımı ile  suçlamaktalar. Bizler de dernek olarak Ermenilerin gerçek yüzünü halkımıza, gençlerimize anlatmaktayız" dedi.

Iğdır Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Kızılkurt'da; “Dernek çalışmalarınızı takip ediyorum. Bu tür çalışmalarınız kamuoyunda etkili ses getirmektedir. Biz Üniversite olarak faaliyetlerinizde yardımcı olmaya hazırız, acı yaşayan bir toplumun evladı olarak, bu acılar unutturulmamalı ve her platformda gerçek yüzüyle akademik olarak anlatılmalıdır. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Genel Başkan Göksel Gülbey, Iğdır Üniversitesi Genel sekreteri Kızılkurt'a Türk-Azerbaycan bayrağı ile dernek flaması ve Ermeni çetelerinin yaptığı katliamları anlatan bazı tarihi kitaplar hediye etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.