Iğdır’da 52 Bin Öğrenci Yarıyıl Tatiline Girdi

Tarih : 2015-01-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da 52 Bin Öğrenci Yarıyıl Tatiline Girdi

            2014-2015 öğretim yılı yarı yıl tatili ile birlikte Iğdır’da 52 bin öğrenci tatile girdi.

 

            Iğdır’da ayrı yıl tatili nedeniyle merkez Hüsnü Özğeyin İlk Okulu İle Evci Köyü ilkokulunda karne töreni düzenlendi. Iğdır vali vekili Muhlis Arslan, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit öğrencilerin karnelerini dağıttı. Hüsnü Özğeyin İlk Okulu ile Evci Köyü ilkokulunda sınıfları gezen vali vekili Muhlis Arslan, öğrencilerle sohbet etti.

           Öğrencilerin notlarını inceleyen vali vekili Muhlis Arslan beraberindekilerle öğrencilere karne dağıtarak kitap hediye etti. Öğrencilere tatillerini iyi değerlendirmeleri için bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini tavsiye eden vali vekili Muhlis Arslan, öğrenci ve öğretmenlerin verimli bir yarıyıl dönemini kapattığını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür eden vali vekili Muhlis Arslan, ”Yarıyıl tatiliniz başlıyor. Bunu iyi değerlendirin hem dinlenin hem de eksik derslerinizi tamamlayın.Belli bir plan yapın o plan doğrultusunda kitap okuyun, ders çalışın, tv izleyin, oyun oynayın” dedi.  Öğrencilere nasihatte bulunan Milli eğitim Müdürü Hakan Cirit, “iyi dinlenin öğretmenin verdiği ödevleri yapın. Anne ve babanızın nasihatini dinleyin ikinci döneme bilgili dinlenmiş olarak gelin” şeklinde konuştu.

     Daha sonra öğrencilere karneleri, Iğdır vali vekili Muhlis Arslan, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, müdür yardımcıları Ahmet Gelal, Muhittin Yücel, Cabbar Turan, Cevdet Parlar, Hüseyin Kıran, Şeyda Kocacık, okul Müdürü Ergün Güvenal tarafından dağıtıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası