Halk Eğitim Müdürlüğü Tam Kadro Çalışıyor

Tarih : 2015-01-25 / Kategori : Genel Haber

Halk Eğitim Müdürlüğü Tam Kadro Çalışıyor

        Iğdır Halk Eğitim Müdürü Mehmet Gül ve Müdür Yardımcıları Muzaffer Akbulut, Ali Öner, Hasan Kocar ve Murat Akkuş Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş'ı makamında ziyaret ettiler.

 

        Halk Eğitim Müdürü Mehmet Gül ziyarette yaptığı açıklamada: "Iğdır'ımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Bu düşünce ile müdür yardımcısı arkadaşlarımızla sürekli beyin fırtınası yapıyor, halkımıza daha fazla nasıl faydalı olabiliriz, kurs sayılarımızı nasıl artırabiliriz, bunun üzerinde çalışmaktayız. Sizler şehrimizin nabzını tutan, sorunlarını bilen kişilersiniz. Fikirleriniz bizler için önemlidir. Şu ana kadar 230 kurs açmış bulunmaktayız. Usta öğreticilerimiz hem istihdam edilmekte ve hem de kalifiye eleman yetiştirilmesini sağlamaktayız. Türkiye'de sayılı bulunan Halk Eğitim Merkezlerinden birisi kısmet olursa Iğdır'a yapılacak, binamız bittikten sonra çalışmalarımız daha kapsamlı olacaktır." dedi.

        Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş'da yaptığı açıklamada: "Bizler yayın akışımız çerçevesinde eğitime önem veren bir anlayışa sahibiz. Sizlerin Halk Eğitim olarak yapacağınız her güzel çalışmanın arkasında duracak, destekleyecek, halkımızı bu kurslara katılmaya teşvik edeceğiz. Bu nazik davranışınızdan ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi. 

Facebook Beğenenler

  1. avni hazar 2015-01-27 14:49:31

    siz kurs acın bız onaylarız demeden başka bir işe yaramayan memurları olan kurum

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.