Iğdırlı Şairler Ve Yazarların Sitesi..

Tarih : 2015-01-27 / Kategori : Genel Haber

Iğdırlı Şairler Ve Yazarların Sitesi..

            Bir süredir sosyal paylaşım sitesi üzerinden takip ettiğim Iğdırlı Şairler ve Yazarlar sitesi şair ve yazarların sesi olmaya devam ediyor.

 

            Iğdırlı Şairler ve Yazarların yanı sıra Azerbaycan ve Türkiye’nin diğer illerindeki şair ve yazarları da kurduğu sitede konuk eden şair ve yazar Kemalettin Kalkan hocanın edebiyatla uğraşanlara gösterdiği bu özen beğeniyle takip edilmekte. Şair ve Yazarlar bu vesileyle tanışabilmekteler. Iğdırlı Şairler ve Yazarlar paylaşım sitesinde, şimdiye kadar şiirlerini okumak nasip olmayan, isimlerini duymadığımız ama gönlünden dökülen nağmeleri ile bizleri uzaklara sürükleyen birçok değerli kardeşimizle haşır neşir olmaya başladık. İsimlerini yazmaya kalkarsak çok uzar lakin bizim gönlümüzdeler hepsi. Şiirlerinde her türlü kalıbı kullananlar mı dersin, hayatın güzelliklerini lirik bir ifadeyle anlatanlar mı dersin, haksızlık karşısında susmayanlar mı dersin.. Şairlerimizde hangi konuda şiir ararsan var..

            Sitedeki bir diğer güzellikse, her hafta Iğdır-Türkiye-Azerbaycan olmak üzere Şairler konuk edilmekte. Konukların yazdıkları şiirler, yazılar sayfaları süslemekte. Şairler, okuyucularıyla gıyaben de olsa tanışmaktalar. Sürekli zaman ayırıp bu şairlerle irtibata geçen ve konuk eden Şair Kemalettin Kalkan hoca aynı zamanda ülkeler arası, yaşlılar ve gençler arası köprü vazifesi görmeye çalışmakta ve başarılı da olmakta. Bu nedenle kendisini kutluyorum.

            İnsanlardaki güzellikleri görme adına yapılan her çalışmayı takdir etmek ve destek olmak gerekir. Ne kadar güzel düşünürsek sürekli iyi şeylerle karşılaşırız düsturuyla hareket etmeliyiz. Bunu yapanları da kucaklayıp, toplumu kaynaştırıcı çalışmasından dolayı kutlamalıyız bence. Şiir sevenlerimizin, şiirin damak tadını almak istiyorlarsa Iğdırlı Şairler ve Yazarlar sitesini takip etmelerini öneririm. 

    Emir Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.