Iğdır Merkezde Orta Refüjlerde Düzenleme ve Temizleme Çalışması Yapılıyor

Tarih : 2015-01-28 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Merkezde Orta Refüjlerde Düzenleme ve Temizleme Çalışması Yapılıyor

           Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin Iğdır merkeze bağlı Yaycı Köy’ü ile Asri Mezarlığı arasındaki mesafede yer altı çalışmalarının ardından orta refüjlerde(kaldırım) meydana gelen dağınık ve düzensiz görüntüleri ortada kaldırmak için Belediye Fen İşleri Birimi ile Aras Elektrik ve Karayolları çalışanları ortaklaşa orta kaldırım düzenleme ve temizleme çalışması başlattı.

 

         Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Fen İşleri Biriminden sorumlu Eş Başkan Yardımcısı Abdullah Yücebaş, orta kaldırımlarda meydana gelen görüntü kirliliğinin ortadan kalkması için diğer kurumlarla ortak çalıştıklarına dikkat çekerek ”Bildiğiniz gibi Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Iğdır merkezde yer altı çalışmaları başlatmıştı. Bu çalışmalardan dolayı Iğdır merkeze bağlı bazı orta refüjlerde dağınık ve düzensiz görüntüler meydana geldi. Bizlerde Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ve karayolları çalışanları ile birlikte orta kaldırımlarda meydana gelen bu görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için Yaycı Köyü’nden başlayarak Asri Mezarlığa kadar olan mesafede orta kaldırımlarda düzenleme ve temizleme çalışması başlattık” dedi.

       ‘Çalışmalarımızda belediye gereken desteği veriyor’

        Yer altı çalışmaları hakkında bilgi veren Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Iğdır İl Koordinatörü Özgün Ersoyoğlu, kurum çalışmalarında belediyenin gereken desteği kendilerine verdiğini belirterek ”Aras Elektrik Dağıtım çalışanları olarak ilimizde belli kısımlarda 2014 yılında planladığımız çalışmalarımızı tamamladık. Bu çalışmalar içerisinde 478 adet aydınlatma direği, 16 km yer altı aydınlatma, 12 km alçak, 7 km yüksek gerilim şebekesi yapıldı. 2 adet dağıtım merkezi oluşturduk. Yaz ve kış aylarında enerji farkından dolayı trafo binası kurduk. 2015 yılında da bu ve buna benzeri çalışmalarımız devam edecektir. Bizler şehir merkezinde yaptığımız bu çalışmalardan dolayı belediyemizden gelen manevi destekten memnunuz kedilerine yardımcı oldukları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası