İlim Yayma Cemiyeti Iğdır Şubesinde Kan Değişimi

Tarih : 2015-01-29 / Kategori : Genel Haber

İlim Yayma Cemiyeti Iğdır Şubesinde Kan Değişimi

       Cemiyetin açıklaması şöyle; “İlim Yayma Cemiyeti Iğdır Şube Başkanlığımızın olağan toplantısı sonucunda seçilen yönetim kurulu ile denetim kurulu asil ve yedek üyeleri toplanarak, görev taksimi yapmıştır. 

 

         Buna göre; Yönetim Kurulu Başkanlığına Nevzat AYCİL, Başkan yardımcılığına; Metin AKKUŞ, Muhasipliğe; Mirpenç AKŞİT getirilirken, Ali İhsan ÖNER, Ömer Faruk MERT, İbrahim AKKUŞ ve Mehmet ŞAYRAN yönetim kurulu üyesi olarak belirlenmiştir.

           Kamuoyunun bildiği üzere, İlim Yayma Cemiyeti, ‘kamu yararına çalışan dernek statüsü’ndeki, Türkiye’nin en köklü ve güvenilir sivil toplum kuruluşudur.

         68 mümtaz hayırsever ve vatanperver insan tarafından, millî ve manevî değerlerimizi ihya ederek geleceğe taşımak, ilim ve irfan çalışmalarını destekleyerek yaygınlaştırmak için 11 Ekim 1951 tarihinde kurulmuştur. Iğdır Şubesi de 1996 yılında hizmete açılmıştır.

       Yarım asrı aşan bir süredir nice hayırlı, bereketli ve güzel hizmetlere vesile olan Cemiyetimiz günümüzde Edirne’den Iğdır’a kadar, Türkiye genelindeki şubeleri, öğrenci yurtları ve verdiği burslarıyla eğitim alanındaki çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

           Gayemiz; ülkemizin kalkınmasına; millî, ahlâkî, dinî, mânevî ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmaktır.

         Vizyonumuz; İlim Yayma Cemiyeti’ni, eğitim ve kültür alanında uluslararası standartlarda kaliteli ve modern hizmet veren; uluslararası sivil toplum kuruluşları arasında etkili ve prestij sahibi olan bir kurum haline getirmektir.

           Milletimizin ve hakkın hizmetinde olmakla iftihar eden İlim Yayma Cemiyeti mensupları, toplumun en seçkin hizmet insanları olmak için dün olduğu gibi bugün de gayret göstermektedirler. Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

İLİM YAYMA CEMİYETİ 

IĞDIR ŞUBE BAŞKANLIĞI”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası